- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
Norby86 #17426 üzenetére
Ezt a Blitzwolf modellt nem ismerem, csak olvastam róla, hogy elég korrekt cucc. De örültem, hogy a BW-WA4-en sikerült túl adnom, mert iszonyat nagy csalódás volt. Egyelőre hanyagolni fogom a márkát. Nem elég, hogy borzalmasan szólt, ráadásul az Alin megtaláltam a modellt még néhány különböző márkanéven és árszinten: Xdobo X5, Bogasing M6, SODLK TX6. Elég hervasztólag hatott rám.
-
válasz
Norby86 #17394 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a kategóriában nem biztos, hogy a sub mély (tipikusan <60hz) rendesen jelen lesz, ettől még kellemes hangzásvilágokat találhatsz.
Szerk., hogy ajánljak is. a Soundcore Motion Boom Plus-nak is utánanéznék a helyedben. Újonnan most 110 eur, használtan lehet, hogy találsz a kereteden belül. Ez méretileg nagy, hangerő van benne bőven, és a basszus is minden bizonnyal mélyebbre megy, mint a kisebb hangszórók esetében.
-
tibbike01
őstag
válasz
Norby86 #17383 üzenetére
Rtings.com-on nézd meg a teszteket, lehet összehasonlítani is. Pl a motion 300-al összehasonlítva sokkal méllyebbre megy a JBL (és más teszt értékekben is jobb). A kínai hangszórók általában mély orientáltak, ráülnek/ráépítenek a mély hangokra és így fárasztó a hangjuk. Hiányoznak a közép hangok.
-
tibbike01
őstag
válasz
Norby86 #17379 üzenetére
Én épp most vettem 28ezerért használtan, de tökéletes állapotú JBL Charge 5-öt. Ekkora méretben szerintem ettől nincs szebben szóló bluetooth hangszóró. Kb 2 havi youtube teszt, összehasonlító videók után mondom, ha normális középhangot és énekhangot is szeretnél, akkor nem nagyon van más. Pedig nagyon akartam kínából rendelni (mert nem pártolom a JBL-t) soundcore motion 300 vagy tribit volt még képben, de egyáltalán nem hozzák azt a tiszta képet, mint a JBL.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5281 üzenetére
Szia!
Hát fogalmam sincs, hogy mennyire vízálló. Remélhetőleg ha gondosan zárod a portokat fedő ajtót akkor nem lesz gond. Egyébként az Anker hangszórók sem hibamentesek. Nekem például a soundcore 2-m elromlott, bár mint utólag kiderült egy szédszedés és újbóli összerakás megoldotta a problémát, úgyhogy inkább valamilyen kifagyás lehetett, de az ügyfélszolgálat szinte szónélkül küldött egy csere példányt. Szóval a garanciájuk elég jó, akkor is ha esetleg beázna. Hát ajánlani esetleg a JBL Flip 4-et tudom még ebben a kategóriában vagy a tribit xsound go amit eléggé dícsérnek és vízálló, de még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom milyen. Illetve hamarosan kijön a tribit Xboom, ami körülbelül ebben az árkategóriában lesz és elég ígéretesnek tűnik.
-
SFanatic
újonc
válasz
Norby86 #5277 üzenetére
Szia!
A sport XL-t még nem hallotam de a specifikációk alapján jobbnak tűnik. Erősebb driver-ek és dual passive radiator. Valamint nem tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy vízben is bírja, de a SoundCore 2 az csak cseppálló, szal esőben, zuhany alatt oké, de nem szabad vízbe tenni, míg a sport XL-t azt igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged