Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
nem vágom go+ play 3 mér lenne konnektoros ne bánts hangszóró
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
persze, minden kontent kreátor ki akar tűnni a tömegből, azt pedig valamilyen határozott (akár megosztó) stílussal lehet. csak jeleztem, hogy nekem nem adja ez az erőltetetten vicces előadásmód, amitől amúgy feleslegesen hosszabb is lesz az anyag. ettől még megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
múltkor is szólt 80% os hangerőn nekem délután 2 körül bekapcsoltam estig szólt és nem volt lemerülve normál zenéket hallgatok nem Mozart szólt rajta... ezt a ne bánts hangfalat meg hagyjuk azért mert a woofer az alján van? ugyan kérlek azt ne mond nekem uboom X úgy használod lebaszod erdőbe gallyak közé vagy utcán kavics közé földre... Én általában vigyázok hangfalakra nem két napig szeretném használni és normális stabil felületre általában tiszta helyre helyezem hangfalaim ezt a nem bírja vizet dolgot is hagyjuk nettó baromság víz közelébe nem teszünk hangfalat ha valaki meg szakadó esőben ezzel a kezébe akar táncolni hát szíve joga... Az aljára egyébként csináltam egy rácsot méretre vágtam lefújtam szürkére szépen mint a hangfal (alul amúgy se látszik de mindegy) kétoldali 3M ragasztóval fel lett ragasztva innentől no problem
érdekes lesz és akkurol tudja a 200 wattot.