- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11664 üzenetére
TWS-s támogatást nem néztem. Hát ha tudjuk mennyibe kerül egy Uboom/Flip 5 itthon annyiért már elég overkill árazás szerintem.
Én sokat hallgattam itthon az Uboomot viszont abban biztos vagyok ez a hangszóró nem ér 15E forintnál többet.
Mert elég megnézni a többi konkurencia mit milyen áron kínál.
Szerintem ha azt nézzűk hogy hazai beszerzés/papíros garancia esetén nem kérdés az Evolve Armot sokkal jobb vétel mint egy Uboom.
Azért a Uboom 70% alatt Indoor módban teljesen elveszti a basszusát. A Outdoor mód ad neki egy kis boostot a magas hangoknak. Én 50-70% között használom ahol még élvezhető a hangja, sajnos 80-100%-között már csak visit is 0 basszus van.Az Evolveo Armon természetesen sokkal nagyobb méretileg, de azért 80/100% hangerőn is van elég szépen basszusa.
Persze más a hangképbe mint egy Uboomnak de egyáltalán nem rossz.
Hasonló a hangzása mint egy W-king D8-nak.Szóval szerintem azért nem kell agyon dícsérni az Uboomot.
Meg van az előnye és viszonylag olcsón beszerezhető. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11662 üzenetére
Hát ősszintén?
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
Unokaöcsém ilyet kapott karácsonyra, W-king D8 mini alternatíva.
Egész remekül szól az árához képest, és most nézzem alzán csak 14E forint.
Szóval a hazai bestbuy szerintem meg is van.
Budget célokra tőkéletes, én is néztem mikor kibontottam milyen jól szól. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11660 üzenetére
Jó hangszóró az Earfun Uboom de max 15E forintot ér.
Nem rég csináltam és róla videót, és azért érezhető a különbség.
Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
A Dockin 52% ment, a Uboom 66%-on és azért elégé érezhető a különbség.Az biztos az Uboom nem ér meg 26E forintot, mert annyiért szokott menni a Motion+ is akció keretében belül.
Nekem a D Fine + 37,500 volt fekete péntekes akcióban.90 euro + szállítás. -
carl18
addikt
válasz
kurucz24 #11656 üzenetére
Szerintem a JBL FLip 5 vagy LG PL5 Xboom Go ami igen jó árban van most idehaza.
Mennyire számít a hangerő?
Én a T6 maxot nem ajánlanám, egy havernek van de szinte folyton tölteni kell. Múltkor egy fél órát ment fél hangerőn a kertben és már csipogott hogy elfogyott a Kraft.Ha nem hallgatod hangosan is szívja az akkut szépen.
-
carl18
addikt
A tag aki megbontotta azt írta azért bontotta hogy megmutassa nincs fából a Motion boom belseje. Pár felhasználó azt mondogatta a Motion Boom fából van.
Igen persze ezért a 90 dolláros árért nem is várható fullos felépítés.
Más különben nem lehetne ilyen olcsón elő állítani.
Motion + ról is láttam bontást, azért az ilyen téren sokkal jobb. Könyebben bontható javítható. +
Csak hát ha az akku tönkre megy akkor végül minden hangszóró sorsa a bontás lett. Csak hát azért az nem mindegy a javítás roncsolás nélkül kivitelezhető-e -
carl18
addikt
Desarme, que hay dentro? Anker Soundcore Motion Boom.😱
Hát hiába a hangminsőg, de sajnos ezt nem lehet bontani roncsolás nélkül.Mikor megláttam a Flexet és a kézifűrészt már rossz előérzetem volt. 2X26650-es cella felel a meghajtásért. Így 7,4 volt mellet 5000 mah a akku erő.
Hát most ez a videó megerősítette még is csak érdemes megvárni a Motion Boom utodját! -
carl18
addikt
Na felraktam a régi Boombox videót a Dockin D Fine+ ellen!
HITACHI TRK 7620E VS Dockin D Fine Plus Old Boombox vs Bluetooth speaker
Dockin egyértelműen jobb ,de a Hitachi is egész jól szól ahhoz képest milyen régi!
70% fölött nem teszteltem a Hitachit mert ott képes torzítani és egy videó kedvéért nem akartam hazavágni. Csak egy nagyon régi hangszóról van szó, szóval próbáltam nem túl terhelni. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11630 üzenetére
Igen én is azt mondom hatalmas a főlénye!
Csak hát itt a hangerő volt lényeg és ott a Dockin igen erőteljes és testes hangal rendelkezik. Nehéz is mást mondani helyette ami ennyi ideig bírja. Nekem a D Fine plus 3 óra 32 percet ment max hangerőn,
Allan Rossi a D Fine 2 esetén csak 2 óra 2 perces akku időt hozott össze max hangerőn.JBL Xtreme 2/3 is 4 órát megy maxon, így azt mondom a Dockin teljesen jól szerepel is jól bírja.
Az Earfun Uboom se rossz hangszóró, azért az árért szépen szól és hordozható. De bizonyos esetekben igen is el tud fogyni a teljesítménye. Nekem fürdőszobát 60/70% körül szépen kitölti!
#11631Mauzes
Igen ez tény annak is kihal az akkuja de sajnos jelenleg nincs más alternatíva ami hasonló vagy felveszi a versenyt egy Go+Playel.Mert amik piacon vannak mindegyik vagy könyebb vagy gyengébb.
És nem rendelkeznek olyan erős és testes basszussal mint a Go+Play.
Azért írtam hogy a Onyx 6/7 ami basszusban is versenyképes kb vele.
Az hogy a basszus túl sok, inkább legyen több mint kevesebb.Mikor a D Fine Plus/Onyx Studio 3 ellen mérve maga a hangkép is kicsit szebb az utobbi esetén, de legjobban ott jött ki a különbség mikor a basszusokról volt szó.
Sokkal szebb és lágyabb az Onyx studio basszusa.Sajnos az Onyx 6/7 akkuja kicsi és gyenge de hálozaton viszont szépen zenél. Még ha tönkre is megy az akku azért az 1X18650-es celláért nem kár, könnyen lehet házilag is cserélni.
-
carl18
addikt
válasz
FoLey-v #11623 üzenetére
Hát a hangerő csak egy dolog, én mikor a Tronsmart megát hallottam elég gyengécske volt egy Divoom onbeat 500 után.
Lehet bármi hangos, ha csak visit mint a sookol rádió!Nekem egy Earfun Uboom van itthon, kb olyan hangos maxon mint egy tronsmart T6. Alapvető dolgokra elég jól ki tudja szolgálni az embert.
Ha minden áron hangerőre mész akkor /Dockin D Fine/JBL Xtreme kategóriában nézzegess. -
carl18
addikt
Hát a Saját súlyában mondhatjuk nincs semmi, minden vagy könyebb vagy nehezebb tőle. 3,5 kg így talán az Onyx 6-7 súly kategóriájában van és ami alternatíva az könyebb.
Én kipróbáltam a Média markban a Onyx 6-ot és az Xtreme 3-at és nekem szerény véleményem hogy a Harman jobban szól sokkal jobban mint a JBL. Én is sajnálom hogy miért nem erőltetik a Harman Kardon vonalat, és miért az Xtreme 3 ami most piac vezető.
Sajnos a fiatalok azt veszi/kapják de sokkal zeneibb a Harman kardon szerintem és még a basszusa is öblösebb. -
carl18
addikt
válasz
Lami66 #11604 üzenetére
Szerintem az is rájátszik erre hogy a Harman Kardon és a JBL egy cég. Xtreme 3-nak lehet nem akarnak konkurenciát állítani.
Bár tény lehet a Go+Play valóban úgy jött piacra hogy abból a méretből nem tudnak többet kihozni.Minden esetre én várom hátha az Anker piacra dobja idővel a Motion+ és Boom fúzióját.
2022-2023 táján már tuti piacra kerül ez a termék ha lesz.
Azért a Motion Boom csak 2X 60 mm driverral rendelkezik.
Ha ezt nővelik 65/70 mm-re már sokkat nyernek mély hangok terék.
+ kap magas sugárzot és sokkal nyitotabb lehet a hangja.Na majd meglátjuk, nekem még kitart a D Fine Plus.
Aztán reméljük lesz neki méltó utodja -
carl18
addikt
válasz
Dnalorr #11600 üzenetére
A kínai kereskedők például ha nagy tételbe hozz be akkor lehet neki jobban megéri úgy árulnia. Nem tudom, sajnos hogy mi lesz a jövőben.
Én is megrendeltem minden dolgot aliexpressen amire szükségem lehet.HK GO+Play, azt nem értem a Harman kardon miért nem adott ki utodott. Miért csak az Onyx szériát fejlesztik?
A Go play már jó pár éve piacon van, mindenkép megérdemelne egy komolyan utodott!Hát tesómnak is csak az alig 2 kilós Onyx Studio 3 van, de komolyan lenyűgöző a hangzása!
Szép tiszta hang, öblös mélyekkel.
Kár hogy nincs benne nagyobb akku, akkor a HK hangszóróit választottam volna. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11597 üzenetére
Ha egyszer az Anker megcsinálná a két hangszóró ötvözését, akkor szerintem az egy igazi HK Go+Play konkurens (killer?) lenne.
Igen azt én is megnézném ahogy jönne egy fúzió super hangzással és 2 utas hangrendszerrel.
Sajnos a HK GO+Play az akku miatt nem a legjobb vétel.
(Sajnos semmi új információ nincs a július áfa szabályra vonatkozóan. Ha minden ígaz vásárlás után még itthon +27% kell kicsengetni, ami miatt lőttek az olcsó Aliexpressen vásárlósoknak.)
Viszont nekem van egy megérzésem a kínai kereskedők se hülyék, ha más nem több termék lesz Europai raktáron és akkor nem megy rá a 27%+-ban.)
Így már jobban meg fogja érni amazonról rendelni, mert a +27% miatt talán még magasabb is lehet az Aliexpress rendelés ára. :S -
carl18
addikt
válasz
koncsik #11507 üzenetére
Üdv!
Szerintem az árakat elnézve egy Xtreme 3 mindenkép jobb vétel mint egy Charge 5, az árakat és teljesítményt elnézve.
Persze a bluetooth hangszórók nagy része stereo, csak hát nincs sok távolság a 2 Driver között így ez nem olyan feltünő.Attól függ mennyire akarod hordozni, mikor volt lehetőségem tesztelni Onyx 6 vs Xtreme 3-at nálam határozottan az Onyx tünt jobb választásnak. Ez már árban is egy liga, csak az Xtreme 3 mellet a hordozhatóság szól és a nagy akkumulátor.
Sajnos az Onyx széria elég vékony akkut kapott így hordozhatóságra nem az a legjobb. De otthonra sokkal jobb 1 Onyx mint 2 cincogo túlárazott Charge 5.
Sajnos igazság szerint teljesítményt basszust hangzást összemérve mindig jobb választás 1 erősebb hangszóró mint 2 gyengébb.
De ez egyén válogatja kinek mi az elsődleges, mekkora hangerő teljesítmény kell és számít-e a hordozhatóság. -
carl18
addikt
válasz
borbar #11495 üzenetére
Hát hallotam tőlük egy jó pár modelt, de sajnos egyik se hozta a hozzá fűzött reményeket!
T6 Max árához kicsit hozzá rak az ember és inkább egy W-king D8-ast vegyen. Az is elég jól tud szólni, és akkumulátor is jól bírja.
Mondjuk úgy látom amazonon is pang a raktár, ami van még nem olcsón. D Fine eredeti 114 Euro, D Fine Plus már nincs is az D Fine 2+ meg 188 euro. És ezekre még rámegy a 14 euro szállítási díj is.
Hát ennyiért már nem tartom a Dockint olyan jó vételnek, Onyx Studio 6 szerintem jobb vétel sokkal. Egyetlen hátránya a kicsi akkumulátor. -
carl18
addikt
válasz
Mauzes #11492 üzenetére
Igen elég nagy és erre biztosan rámegy a Vám/Áfa és lehet közbe szól az új unios adózás ami július elsejétől jön a kínai termékekre.
Még az amazon is átmenetileg nem szállított magyarba.
Sajnos nem érné meg Motiom Boomot kínából venned, europai raktárból vagy amazonról vásárold meg. (Amazon.de) Stb
Nagy érték nagy doboz, a szállítás már lazán kostálna 50 dollárt és a vám/áfa is szépet dobna a végösszegen. (Kínából ezért nem érné meg rendelni) 60E forint is lehetne a végősszeg. -
carl18
addikt
válasz
maestro87 #11489 üzenetére
Ha nem vagy otthon a témában miért szólsz bele?
Nem hallotad, nincs vele tapasztalatod de még is pártolod?
De akkor vedd meg a T6 maxot és élvezd a hangját!
Elhiszem hogy téged kilóra megvett a Tronsmart marketing ami átment a magyar youtube tábotorn, de az nem tükrözi a valóságot.
(Egy ismerősöm 10E forintért oda adnám(Régi barát) A T6 Maxot, de az baj hogy még annyit se ér meg a hangminősége végett. -
carl18
addikt
válasz
Mauzes #11444 üzenetére
Üdv!
Sajnos hiába használod hálozatról attól még tölti az akkut és igen könnyen kihal alóla az akku. Tesomé 2 éves volt mikor már 10 percet se bírt az akkuja.
De 1X18650-es cella hajtja azért nem kár úgy seHa nem akarod sokat hordozni mindenkép ajánlott a vásárlás.
Hálózatról 60 wattot tud, akkuról csak 30-at. De úgy is erősen és szépen szól, de max hangerőn 30-40 perc alatt le merül .d -
carl18
addikt
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni. -
carl18
addikt
Sajnos ezt előre lehetetlen megjósolni. Hát figyeld mindig a készletet és ha látod azt árat amit kinéztél akkor rendelhetsz.
Bár így hogy folyton megveszik a hangszórókat, nincsenek rákényszerűlve az akciózásra.Arra azért kíváncsi lennék egy évben hány motion+ talál gazdára
De sajnos ilyen statisztika nincs közölve. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11306 üzenetére
Meg egy Bambi
-
carl18
addikt
válasz
FoLey-v #11304 üzenetére
Ha nem tetszik neki ,vegye meg a Rozsaszín hangszórót aminek "Shit" hangja van. Nem tudom miért te űgyintézel, miért kell így papucskodni.
Ha nem bírod rá beszélni a jobb választásra, vegye a JBL Go 3-at. ő él a hangjával együtt nem én. Csak időpazarlás az egész társalgás.Már párszor le volt írva ennyiért a legjobb Earfun Uboom.
-
carl18
addikt
A saját tapasztalatból ez egy kicsit overkill kijelentés. Tény szépen szól az Uboom de teljesítményben 2 darab se elég véleményem szerint kerti partira. És itt nem is azt értem amire a Party box 100/300 képes.
3-4 darab Earfun Uboom se képes úgy zöngeni mint 1 Dockin D Fine.
Az Absolut Bestbuy a 70 euros használt Dockin D Fine volt amazon raktárról.persze erre rámegy egy szállítási díj is de az jóval jobb vétel.
Kültéren kipróbáltam az uboomot de 80/100%-on se nagy dur és 5/10 méterről alig hallani. -
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #11247 üzenetére
Az a 35% Kupon valóban remek ár kihozható belőle!
Én csak akciósan vettem csak 30 %-al és hát elég régóta kíváncsi voltam arra hogy szól.
( A JBL Charge 2+ Méretében/Súlyában még most sincs ami felvenné fele a versenyt Deep Bass téren) Szóval nem kell csodálkozni nem versenyképes vele az Uboom. )
Én amúgy egy Anker Premiumot akartam, csak hát nincs forgalomban már!Igen ha véletlen nem lesz elég még eladható bukó nélkül.
Hazai webshopok valamiért 30-35E forintért kinálják az Uboomot.
Annyit biztosan nem ér, annyira nem jó cucc.
Amúgy a 21E forintos Motion + engem is érdekelne! -
carl18
addikt
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Na nyomtam egy videót, persze nem adja vissza!
Earfun Uboom Test/Vol 1.
75%-on készült, az a utolsó hangerő ahol még meg tudja tartani a basszust. Sajnos a videó nem adja vissza, kb egy hangosabb beszélgetésnek felel ez meg a hangerő. -
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #11242 üzenetére
Azt nem mondtam nem versenyképes a Charge 2-vel szemben, csak hogy basszusok terén nagyobb hangerőn sajnos elvérzik ellene.
Közép és magas tartományban jobb mint a Charge 2, de basszusok szintjén nagyobb hangerőn tutira kikap.
Szép kiegyensúlyozott hangzása van a az Uboomnak, de 80% fölött sajnos elfogy az ereje.Attól függ milyen hangerőn használjátok a Charge 2-t jelenleg.
Ha elég 60/80% akkor lehet Uboom is a vásárlás tárgya!
Izlés határozza meg kinek mennyire elégDe hát azért nem is egy árkategória, Charge 2+ 6 éve itthon 55E ft-tól indult.
Amúgy a Motion+ ami biztos nem okoz csalodást, az már valóban JBL Charge killer.
Aliexpressről lengyel raktárból itt lesz vám mentesen.
Esetleg amazon.de -ről is beszerezhető kicsit drágábban. -
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #11240 üzenetére
Üdv!
Na térjünk vissza az Uboomra, beltéri módban kicsit több a mély basszus de ez se tesz csodá mert 75% hangerő felett szépen ott is eltűnik a basszus. A Közép és magas tartomány mellet már nem nagyon hallani a basszust.
Outdoor mód a mély basszusból vesz visza, és kicsit magasabb freqvenciás lesz a bass.Oluv oldala remekül körül határolja a dolgokat, az Uboom közül azonos hangerővel szól mint a Régi JBL Charge 2+.
Charge 2+ VS UBOOM
Közép és magas tartományban győz az uboom, de basszus terén nagyon elmarad a JBL-től.Pedig úgy volna igazi ha lenne kis basszus is nagyobb hangerőn a többi tartomány mellé.
Pedig a Charge 2+ Uboom Driverei is azonos méretűek 45 mm az aktív hangszóró átmérője. Szóval bizonyos helyzetekben valóban nagyon basszustalan a hangja. És nem lehet a fizikára se fogni, mert láthatjuk a több éves Charge 2 azonos méretből milyen basszust tud.
Talán nem véletlenül tolja az Earfun a sok kuponos akciót!
Bár ennyiért az uboom se rossz vétel, ha meg nem tetszik tovább lehet adni.
De inkább egy Anker Motion+ ha az ember biztosra akar menni.
"akkor azért elég lehet a szufla egy 5-10 méteres kültéri környezethez?"
Hát sajnos ilyen szituációban már elvérezne az Uboom, még teljes hangerő és hogy fal mellet van se tud sokat rávérezni.
Kültéren kipróbáltam de 4-5 méterről már elfogy a hangerő.
Viszont egy Dockin D Fine kellően hangos és erőteljes ha kültéri partykat akarsz rendezni.Egy Dockin 60% hangerőn is elég hangos kültéren.
-
carl18
addikt
Na a hétvégén voltam egy Media markba kipróbálni a hangszórókat!
3 éve nem voltam, így jó volt kipróbálni az új cuccokat.
Kezdjük a Sonyval, XB 33/XB43 jó hangszóró, szépen szóltak jó vétel. XB 23 meg hát borzalmas volt, komolyan azért a pénzért pénz kidobás.Olyan rosszul szólt azt hittem gyári hibás vagy valami
A JBL hangszórókat is átnéztem, a Flip 5 igen parányi. 35E forintért sokaltam, és annyira nem szólt jól. Basszus volt de a többi tartomány nem volt kiemelve.
Charge 4-5 egymás mellett volt tesztelve 50/65E árcédula szintén sok értük. Jelentősen elmarad mint kettő az Xtreme 3 mellet teljesítményben.
A legnagyobb lehúzást a Clip 4-ben találtam meg 22E volt emlékeim szerint és elég gyatrán szólt.Volt pár PEAQ hangszóró de azok méret ellenére se produlták semmit, említésre se méltó.
Viszont ami a legjobban bejött a Harman Kardon Onyx Studio 6-os.
Komolyan nagyon meglepett sokkal jobb a hangja mint az Xtreme 3-nak és még jobb árba is volt. Talán az egyetlen negatívum az a parányi akkumulátor amit kapott. De ha valaki nem hurcolásza akkor remek vétel.
Ma Kedden meg jött az Earfun Uboom is, egy pár órát hallgattam hogy azért legyen már róla valami konfluzió!
Komolyan tényleg nagyon szép kiegyensúlyozott a hangja, az Indoor módban 60% alatt valóban túl sok a basszus, de olyan 70/75%-on már kiegyenlítódik.
100%-on hangerőn persze eltűnik a basszus és csak a többi tartomány emeli tovább.
Outdoor mód ezért is ajánlott használni 50-60% hangerő körül hogy ne csak a basszust halja az ember.
Ja még meg voltak az emlékeim a Tronsmart T6 hangjáról, na ahhoz képest ez a Earfun hangszóró teljesen más szinten áll.
Kicsomagoltam elég kompakt kis hangszóró, szóval hordozni nem lesz nehéz ha valakinek ez számít.
Szóval pozítiv a bonyomásom, lényegesen jobban szól mint az Earfun go. És látszik nem sporolták az időt a behangolásra, teljesen hangerőn se torzít le több zenével is próbáltam
(W-King D8, , Earfun go) Ezek teljes hangerőn mint hajlamosak voltak egy kis torzításra néhány zenénél.
Nyilván kevés egy kerti partyra de nem is erre találták ki.
-
carl18
addikt
válasz
Lami66 #11177 üzenetére
Azért nem csak annyi, még az akku pakot neked kell hozzá forrasztani.
Szóval ha csak nem forgalmaznak hozzá utángyártot aksit akkor macerás az akku csere, én már csak tudom a JBL Charge 2+ miatt.
Akkumulátor az mindenkép cserélendő 4-5 év után, a többi komponens meg bírja ha nincs túl hajtva.Bár a JBL-nél könnyen haza lehet vágni ha kikapcsolják a DSP-t, Low Freqvency mód/hülye gyerek mód. Ki hogy hívja ...
Jbl Blowout Compilation!
Már csak ezért se nagyon vennék bárkitől JBL_t használtan. -
carl18
addikt
-
-
carl18
addikt
válasz
tom570 #11151 üzenetére
Üdv!
Kicsit vissza olvasol írtam hogy nekem OTP Master Card kártyámat nem fogadta el az Earfun webshop.
Paypal számlával viszont gond nélkül ment a vásárlás, szóval érdemes azt használni ha ha webshopról akarsz rendelni.
Ügyfélszolgálat azt írta fogalmuk sincs miért nem fogadta el.
Az Earfuntol kaptam is üzzenetet hogy az amazontól jön a cucc!
Remélem a héten megjön, kíváncsi vagyok rá. -
carl18
addikt
+1 én is keresgéltem és a WELCOME 30-as kódot használtam a 42 dolláros vásárláshoz!
Kis keresgélés után könnyen megtalálható a kupon kód!
Én elsőnek találtam WELCOME 10-20-as kódot!
Aztán próba gyanánt átírtam 30-ra és müködött
40-et is próbáltam de ott már nem adott kedvezményt. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11142 üzenetére
Pár éve volt egy Tronsmart T6-os hangszóróm, attól már csak jobb lehet!
Az Earfun go egész jól szólt, és ez attól jelentősen nagyobb.
Idáig csak jókat olvastam az Uboomról, és hát oluv szerint is jó vétel.
A 42 dolláros áron meg bestbuy. -
carl18
addikt
"Update"
Paypalal de berendeltem az uboomot most az imént!
Na végre 12800 volt a vége annyit vont le, annyiért remek ár.
Kíváncsi leszek a hangjára nagyon, ennyi pénzért ha valóban jól szól akkor ajándék! -
carl18
addikt
Üdv!
Na be akartam rendelni az Earfun Uboomot a hívatalos webshopból de folyton vissza dobja a kártyám hogy nincs rajta elegendő pénz.
Talán a forint/USD átváltás miatt dobja vissza?
Mindent tuti jól töltöttem ki, Aliexpress/amazon gond nélkül megy vele. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11123 üzenetére
+1 Én is elégedett vagyok vele!
Hangja is jó, jól is nézz ki és az akku is jól bírja így elégedett vagyok.
Azért most van választék, de még így is elégedett vagyok a Dockinnal.
Karácsony előtt remek akción belül fogtam ki a D Fine plust.
90 Euros akció volt de csak 1 napig! Persze még rájött a szállítás, de még így is remek vétel volt.
Amúgy én se cseréltem volna az eredeti Dockint ha nincs ilyen akció. -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11121 üzenetére
A dockinon 2 helyen lehet szabályozni a hangerőt, a telefonon és a hangszórón, ez a dupla vezerlés az eredetire főként igaz.
Talán a hangszórón nem volt kimaxolva a hangerő
Igen úgy érthető, mi nekünk is kellet zene az alkohol mellé!Mondjuk még mindig jó vétel a Dockin
Hány éve van meg? -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11119 üzenetére
Csak azért tartom soknak a 6-20 órát mert Oluvot kérdeztem ő neki 3 óra 52 percet ment a sima D Fine.
Persze zene stylus is rájátszik a playtimera, de ilyen nagy eltérés akkor se jöhetne ki azonos akku kapacítás mellet.Még a 3 óra is szép max hangerőn, főleg hogy a Tronsmat T6 25 watt papíron és 7,4 volt 2600 mah mellet ment 60-90 percet max hangerőn.
Gondolom az alkoholos állapot miatt volt más az időzóna érzet! -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11117 üzenetére
Akkor valami hiba volt a gépezetben!
Mert volt sima Dockinom is az ment 3 óra 16 percet maxon, azért 11,1 volt 2200 mah mellet garantáltan nem megy 6 órát 50 watt mellet. -
carl18
addikt
válasz
Ginick #11114 üzenetére
Hát mondjuk úgy elfogadható, attól függ pontosan milyen hangerőn használtad. Hát lehet nagy az akkuja de azért sokkal nagyobb a teljesítmény is, ezt figyelembe kell venni.
Azért lényegesen többet tud mint a Tronsmart.A gyártók által írt idő úgy jön össze hogy kb fél hangerőn használják.
Nekem is a D Fine+ 14 órát elmegy 53% hangerőn.
Teljes hangerőn meg 3 óra 32 perc megfogja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11067 üzenetére
Remek hogy a kormány mindenre rá akarja rakni a kezét!
Igen tudtam róla hogy lassan jönni fog, na akkor gyorsan berendelek minden szükséges dolgot Aliexpressről
Kösz az emlékeztetőt akkor most kell megvenni a dolgokat
Mondjuk én se tudom 400-500 ft-os tételek esetén is mi a Francnak még rá az a 27% áfa. Ideáig mindenki azért rendelt külföldről mert olcsón megúszta a dolgokat.
De komolyan tök felháborító hogy mindig az átlag kis embert szívatják az új jogszabályokkal. -
carl18
addikt
válasz
Grande Ale #11052 üzenetére
Azért a Denonban is ugyan az a olcsó filléres D-Class erősitő van mint mindegyik hangszóróban. Szóval hogy mi kínai meg mi nem már azon nem lehet vitatkozni. Gyakorlatilag minden elekronikai cikk kínában készül, az más kérdés hol szerelik össze.
Szóval abban 100%-ban biztos vagyok a Denonban is kínai alkatrészek vannak. Csak hát maga a hangszóró máshogy van hangolva és más a márka jelzés rajta.
Kínai gyárak vesznek fel rendelés europai/nyugati cégektől.Az Aliexpressen a hívatalos Anker forgalmazó árulja a hangszórót.
De ha félsz a garítól ott a amazon és úgy be vagy bíztositva.Sajnos az áltunk javasult márkákat nem forgalmazák itthon úgy hogy talán válaszd a Charge 5-őt.
Esetleg fél áron még itt hazai piacon a Sony SRS XB33 is -
carl18
addikt
válasz
blueye #11039 üzenetére
Számít a hordozhatóság? És milyen árban?
Ennyiért nem rossz a Bose se de a 8 órás üzzemidő nem tünik acélosnak. Ami nagyobb hangerőn lehet 2-3 óra(Update) Látom hogy 2017-es gyártású szóval a 4 év raktáron állás után nem lehet legjobb az akkumulátor állapota.
De a 2 év garancia nyilván erre is vonatkozik -
-
carl18
addikt
Pár napja felmentem az Myearfun oldalra és minő 60 dollár volt az Earfun uboom. Na most mentem volna megvenni és bakker ismét 100 dollár.
Úgy látszik valahogy nagyon nem akar össze jönni ez a vásárlás
Lehet egy előjel hogy ne vegye meg.
Meg amúgy se látom értelmét megvenni, a Dockin után nem igazán okozna meglepetést.
Anker Soundcore Motion+-nak mi az allja ha aliexpressen akciózák?23E emlékeim szerint
Doss SOUND XL esetleg még ő a kiszemelt.
Ez asszem 15E körül jön ki akcióban szállítással. -
carl18
addikt
A Motion + mindenkép, sőt még jobb is sokkal jobban személyre szabható. Jelenleg a legjobban ajánlott hangszóró!
JBL Charge 5 vs Motion Plus and Sony XB33 - ultimate travel speaker 2021 🤗A videó alapján is motion+ a legjobb szerintem!
Még én is megvenném csak hát nekem már van egy Dockinom úgyhogy egyenlőre tárgytalan! -
carl18
addikt
A Motion + mérete alapján a Charge 4-5 vetélytársa.
A motion Boom inkább Xtreme ligában játszik.
A Többi rajtad múlik mi kell több mély basszus? Akkor a Motion Boom a te hangszóród.
A Xiaomi mi új 16 wattos hangszóróját én is láttam biztos nem rossz hangszóró de nincs vele tapasztalat így ez te tudod megéri-e így is kipróbálni. De a 2 anker amit írtál nyilván más ligában játszanak. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11009 üzenetére
Ez a Select pro talán amerikai piacra szánt " RGB"s változat!
Külsőre úgyan az csak hát világít és van olyan akinél ez is szempont vásárláskor.
#11010_stick_
Üdv!
Nos én általában 50/60% között rakok el egy hangszórót ha egy darabig nem használom. Litium akuknek ez legjobb kb tárolásra, túl alacsony és túl magas töltés se ajánlott ha sokat fog állni.
De ha nem is használod egy darabig azért érdemes 3 havonta kicsit előveni használni és újra tölteni. Aztán mikor félig van a töltés ismét elrakni. -
carl18
addikt
válasz
gaben0318 #11006 üzenetére
Üdv!
Pontosan mire használnád? Számít a hordozhatóság?
Akku kapacítás? Teljesítmény?
Harman kardon go&play
Vagy jbl boombox?
A Go+Play több éves hangszóró nem lehet túl jó állapotba ha találsz is. Ha JBL és kültéren akarod használni Boombox 2.
Sajnos elég sok a nettes visszahang harman kardon termékekkel kapcsolatban akkumulátor terén.
Onyx 3 akkuja és könnyen kihalt pedig nem volt sokat használva.Bár ebben az árkategóriában már van Partybox 100-as is ami mind kettőt alázza. Csak hát elég méretes darab
Amazon.de-ről esetleg Aiwa Exos 9D
Nem szándékosan nem volt válasz, csak senki nincs itt 0/24-ben hogy folyton böngésze a topikot.
Akik akartak hangszórót megvették és élvezik a terméket.Ezek voltak hirtelen boombox kategóriában.
Egy ár és méret/súly azért kellet volna meg egy felhasználási terület.
A JBL Boombox időjárás álló ha kültéren használod esőbe stb akkor az a legjobb választás. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10968 üzenetére
Én is örülnék ha jönne egy Go+Play kategóriáju hangszóró tölük!
A M-Boom nekem is azért nem tetszik a fogantyu elcsunyitja, válpántal sokkal praktikusabb volna. De még így is meglepő csak 1,5 kg és kategória társai 2-3 kg között vannak. Dockin/JBL Stb.
Jó volna ha jönne egy Motion+/Boom fúzió! A Tökéletes hangszóró lehetne.
Például az Onyx studio is jó hangszóró volna, borzalmasan gyenge az akkuja.
Idén lesz 2 éves a Motion+ szóval lehetséges végre kapunk egy model frissitést! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10961 üzenetére
Hát én a Dispute emlékszek csak úgy értettem ha mondjuk 2-6 hónap után meghibásodik akkor is van-e lehetőség garanciára?
Miután leadta az ember a pozitív értékelést.
Én is kaptam már vissza árat ha nem érkezett meg a termék.
(Myearfun oldalon még mindig 100 dollár az uboom)
Talán kifutott széria? és át álltak füllhallgatokra? -
carl18
addikt
válasz
carl18 #10953 üzenetére
Ratt - Scene of the Crime!
Elöző link nem müködött! -
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10949 üzenetére
Motion plus-al nem lősz mellé!
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.
Igen na én is azon csodálkoztam mikor jött a teszt tőle hogy a Tronsmart T6 a legjobb hangszóró, meg a T6 Max is milyen jó....
De bezzeg a JBL Xtreme rossz... LOL
Hát nem az én füllemben a hiba mert én valahogy máshogy hallottam.Nekem mikor meg volt a T6 a basszusa csak egy torz puffogás/brummogásnak tünt ami számomra élvezhetetlen volt.
(Pedig elméletileg basszura van kihegyezve)
EQ-val elég komolyan vissza kellet venni a basszust hogy ne torzítson.Nekem is ahogy az évek alatt egyre jobb hangszórókat hallottam úgy nőtt emelkedett az igényem. De az biztos hogy zene hallgatásra valahogy nagyon távol áll a Tronsmart attól ami értékelhető.
Néha mikor a Dockin hallgatom 60% körül komolyan annyira jó szép részletgazdad dinamikus hangzást tud nyújtani. Ellie Goulding - Under the Sheets nagyon jól szépen szól rajta.
De sok régi klasszikus esetén előjön a minőségi hangzás előnye!
Ratt - Scene of the Crime 3:11 az a gitár szólo annyira jó a hideg kirázz tőle!Ha már Rock -
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10947 üzenetére
Hát mondjuk Tronsmartok között nem is lesz nehéz a legjobbnak lenni!
Ha én vennék a 3 közül akkor a motion Boomot választanám vakon is. A Mega pro akkár mennyire van túl hypolva szerintem nem szólhat annyira jól.
Hallottam sok hangszórót és a T6 Max is elég gagyin szólt.
Nekem a Dockin D Fine + mérfőldekkel jobban teljesítet.
Tronsmart Element Mega Pro - Az "elmegy" fejlesztve
Hát azért nem biztos hogy olyan jó az. -
carl18
addikt
válasz
seredy #10931 üzenetére
Igen, az az outdoor EQ módot én se használom rajta.
Amúgy jó hangszóró a W-King D8 az áráért teljesen elfogadható, meg hát elég masszív strapabíró szerkezet szóval erre nem lehet panasz.
Bár basszusban nekem D Fine plus sokkal mélyebbre megy és erősebb. Haver Xtreme 2-je is elég jó tolja a mélyet, de hát nagyobb árkategóriától ez el is várható. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10923 üzenetére
Hát hála nekem még nem volt gondom a bekapcsolási hangokkal, Dockin és Earfun effekje se okoz gondott.
Inkább a régi és gagyi angolul beszélő női hang volt zavaró.
Dockin első generációja is ilyen volt "Dockin Speaker Activated"
Igen láttam oluv videójában van limitált példány de egyenlőre van itthon elég lom. Sajnos nem veszek olyat amit nem használok!
Egyenlőre bőven kiszolgál a D Fine plus és alkalmi zene hallgatásra.
De van hogy 1 hétig be sincs kapcsolva. -
carl18
addikt
válasz
seredy #10904 üzenetére
Igen jó hangszóró, bár függ milyen hangerőn hallgatod. Nagyobb hangerőn lesz erősebb a basszusa. De a 2 év hazai garancia azért az Evolveo előnyére szól.
Sajnos a Tribit Maxsound plus szállítással is 20E körül jönne ki szóval számít mekkora hangszórót szeretnél.
Earfun uboom szokott még lenni, de abból sincs készleten csak 100 dollárért.#10902<Adamsky
Az Anker Soundcore Boost én is kinéztem, főként az erősebb basszusok miatt érdekelt volna!
Jó hogy a Tribinek is lesz konkurenciája, például a Maxsound plus volt a legjobb hangszóró a saját méretén belül. -
carl18
addikt
válasz
Szabmester03 #10895 üzenetére
Hát mondjuk úgy én hallottam több Tronsmartot, de egyik se igazán nyerte el az izlésemet. Egy olcsó noname kínai hangszórót lelép,de ha van tőle azonos árban jobb csak arra törekszik az ember.
Persze ez az adott izlés határozza meg, esetleg ha bot fülled van és nem tünik fel a torzítás brummogás akkor nyugodtan veheted a Tronsmartot!Hát minimális változások biztos vannak körülőte.
A D8 mini Bluetooth modulja 5.0 és ez mellé 5000 mah-es akkumulátor társul.
Az Evolveo adalapja alapján csak 4.2-es a Bluetooth és 2000 mah-es az akku, a termék leírás alapján ez szerepel. -
carl18
addikt
válasz
Szabmester03 #10890 üzenetére
Hát 20E alatt a régi általam ajánlott hangszóró a Divoom onbeat 500 volt!
Ami nagyon jól adta a mély hangokat, de akku ideje nem volt a legjobb ha nagyobb hangerőn használta az ember.
Már most már nem tudom mennyire volna versenyképes...
Régi model, sajnos az akku is lehet elöregedett a gyártás óta.W-King D8 mini talán, itthon is van forgalomba Evolveo néven.
unokaöcsém ilyet kapot szülinapjára, vettem róla videót.
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
Tronsmart helyet mindenkép ezt venném.Külföldi rendelés játszik?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10887 üzenetére
A Surf csak budgetket írtam, bár az Xsound go valóban jobb tőle!
az amazon.de-es linken ott van a 20% Voucher bár akkor se jön ki 30 eurora szállítással.
Sajnos valóban nincs feltüntetve amazonon milyen verzió is, de állitólag mindegyik az ugraded .Van új Tribit hangszóró amúgy Stormbox pro néven!
120 euroért.
-
carl18
addikt
Ha minél olcsóbb akkor ahogy a többiek írták a Tribit Xsound go, esetleg Xsound Surf ami nagyon olcsón kapható.
Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel, ami teljes hangerőn jobban megtartja a basszust.
Szerintem fölösleges ettől drágábbat venni ha arra sincs garancia hogy használni fogja!Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen.
-
carl18
addikt
Ma megjött a W-king D8!
Az biztos ez valóban egy remek hangszóró, főleg az áráért! Az EQ outdoor módban elég durva hangerőt tud.
A Dockin D Fine + ellen is összehasonlítottam. A Dockin basszusa jóval mélyebb és erősebb basszus orientált hangzást nyújt.
A W-Kingnek is van egész jó mélye, de más fajta de teljesen élvezhetó az is. Középtartomány van bőven, mély és magas is.
Néhány zenében tisztán kijön a Dockin főlénye, de ezért az árért nem is szabad túl kritikusnak lenni!Amúgy teljesen versenyképes, hogy kinek melyik jön be jobban izlés határozza meg.
De teljesen jó a hangminősége.
Főleg ezért az árért Bestbuy volt! -
carl18
addikt
válasz
LanyUs #10853 üzenetére
Hát akkor ha a hangerő számít Xtreme méretében egy W-king D8 ideális lehet. Abban a méretben az adja ki magából a legnagyobb hangerőt! Szerintem kültéri edzésekhez ideális volna.
Van bel és kültéri mód, de a kültéri mód szépen dob a hangerején.#10852Veron
Elolvastad egyáltalán a választ amit írtam?
Úgy látom úgy is a saját fejed után mész, vedd ami neked tetszik akkor. A téma tárgytalan, így az ajánlás értelmetlen. -
carl18
addikt
"Ja és még valami, baromira idegesít, ha üvölt a szervizüzenet (csatlakoztatás, módváltás), van ami nem csinalja ezt?"
A minségi hangszórók már nem rendelkeznek ilyen tényezőkkel. Az olcsó silány darabok az olcsó kínai erősitő mellet szoktak vísitani igy.
"Letisztult? Divoom onbeat 500 2ND -
carl18
addikt
Hát nem sok minden van 15E forintig, a lehetőségeket felsoroltam.
De úgy látom neked nagyon bejön a Macaudio szóval vedd akkor azt.
Próba szerencse és talán kis esélyel de jól is szól.
Elhiszem neked tetszik a mac, de egy hangszórót az ember általában a hangjáért vásáról. "HIába szép" ha úgy szól mint egy sokol rádió. Szóval egy adott korlátolt árkategória mellet néha az egyik tényezőt el kell engedni. Lehet szép és szólhat is jól de az nagyobb is árban.7500FT akciósan, rendeld meg legrosszabb esetbe meg vissza küldöd.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10845 üzenetére
Elsőnek oluvnál láttam. és az bizony 2019 nyarán volt. Akkor jelenhetet meg valamikor június/július táján.
Szóval talán idén de lehet kap valami frissitést.
A motion boom inkább egy nagy tesó volna, ami Xtreme Alternatíva.
Csak azért gondoltam nem kap egy jó ideig frissitést, a Bluetooth verzió 5.0 és az akkuja se kicsi. Így nincs benne elavult komponens ami csere érett volna.
A Dockin D Fine 2016 decemberében jelent meg, és akkoriban kapott 4.0 bluetooth. Így nem csoda 2018-ban piacra került a plus 4.2 bluetooth-val.A Motion Boom utodjára jobban kíváncsi leszek!
Remélem a foggantyút cserélik szíjra. stb.
-
-
carl18
addikt
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
17E itthon alzán, unokaöcsém ilyet kapott szülinapjára.
Ameddig nállam volt teszteltem, és ámultam az árához és méretéhez képest milyen szépen és tisztán szól teljes hangerőn is.
Videón keresztül nem tudom mennyire jön át, de valóban jól szól.Kicsit több mint 15E forint, de megéri a minőség a felárat.
W-king D8 mini, csak más néven és valóban jól szól. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10835 üzenetére
Mikor megjelent is 60 dollár volt, talán készlethiány miatt emelték az árat stb!
40-42 dollárért kifogható akcióval ami 12E forint.
Minden esetre elégé felkeltette az érdeklődésem. Ha lesz normálisan áron berendelek egyet!kültéri hangszórónak remek volna.
IPX 7-es így a víztől se kell félteni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10821 üzenetére
Az oldaluk szerint állitólag szállítanak magyarba. A Fő probléma most 100 dolcsit ír árazás terén az Earfun Uboomra. Nyilván nem éri meg azt a árat, én is gondolkoztam a rendelésen próba gyanánt.
Kíváncsi vagyok a hangjára!De 100 dolcsin nem adok érte annyit nem ér, karácsonykor 40 dollárért ment akcióba.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10797 üzenetére
Azért a Hitachi mellet álljon hogy 1984-1986 között gyártották.
Szerintem ez anno tuti jobban szólt mint most, szerintem pár kondit cserélek benne újra. Meg onnan tudom az áram ellátás probléma miatt torzít hogy ha kicsit feljebb húzom a hangerőt villog a led rajta.
35 év alatt csak kiöregszenek azok a kondik, szóval majd kíváncsi leszek mennyit javul a hangja !Azért én még így is örülök hogy szert tettem erre a Hitachira. Egész jó állapotban van és ritka darab!
Sajnos annak a világnak vége, elég sok gyártó kiszorult a piacról.
Manapság rámentek az olcsó előállításra és a profit mindennek felett.
De a 80-as években a szüleim nyertek egy ilyen Hitachit, és 3X havi fizetésbe került anno állitólag. Szóval lehet minőség volt de meg is kérték az árát.
Azért a mostani Bluetooth hangszórók ahhoz képest elérhető árban mennek! -
carl18
addikt
Tény hogy a térfogat miatt van jelentős előnye a Hitachinak, de az új Bluetooth hangszórók DSP miatt jelentősen mélyebbre képesek menni. A Hitachi se szól rosszul, FM Rádióban előjön a stereo hangzás és az 5 hangszóró szépen szórja a hangot.
De így most már van saját tapasztalatom mit szólt egy 80-as évekbeli boombox. Bár gondoltam arra is lehet az évek alatt romlott a Hitachi hangja is. Csak 1986-os, szóval azért egy Dockin/Xtreme 2 30 év múlva már lehet javában a szemét telepen lesz.#10795becherpig
Hát kerékpáros zene hallgatáshoz városba nem hiszem van tőkéletes választás. De direkt erre a célra van a Tribit Stormbox amit kormányra lehet akasztani és közvetlen az arcodba kapod a hangot.#10784fehervari795
Én mindenkép a Motion Boomot venném, bár attól függ mennyire akarod hurcolászni. Kisebb bulira már kevés volna az Earfun Uboom és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest