- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.
Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi!
-
carl18
addikt
válasz
carl18 #11243 üzenetére
Na nyomtam egy videót, persze nem adja vissza!
Earfun Uboom Test/Vol 1.
75%-on készült, az a utolsó hangerő ahol még meg tudja tartani a basszust. Sajnos a videó nem adja vissza, kb egy hangosabb beszélgetésnek felel ez meg a hangerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged