Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Igen, úgy értettem, h összességében (tehát a basszust is beleértve) vérezhet el kültéren a Uboom a Charge2-vel szemben.
A Charge2-t itthon nem szükséges 60-80% felett tolni, kültéren viszont valóban előfordulhat, hogy kell a nagyobb kakaó és nem szeretném, ha ez a basszus rovására menjen.
Köszi a videót! Azért nem rossz.
Na nem akarom tovább cukrozni
, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
Az működhet, h rendelek egy Uboom-ot (még 11 napig él a 35%-os kupon az eleve akciós árra), legfeljebb túladok rajta, ha kevésnek találom.Richard: néhány hete üres a lengyel raktár, úgy emlékszem, h az Ali szülinapos akció elején még lehetett onnan kérni, néhány nappal később már nem. A fő kérdés inkább az, h mikor nem lesz üres?
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.tokyo2: Igen, így érthető.
Köszi! -
carl18
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Na nyomtam egy videót, persze nem adja vissza!

Earfun Uboom Test/Vol 1.
75%-on készült, az a utolsó hangerő ahol még meg tudja tartani a basszust. Sajnos a videó nem adja vissza, kb egy hangosabb beszélgetésnek felel ez meg a hangerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, okosabb csak akkor lehetek, ha kipróbálnám.
De A ~21 ezer/db hogy jön ki? Én csak a 149 USD feletti 9 USD-os store kuponnal számoltam (ha esetleg többen összeállunk), de az még nem elég a 21 ezerhez.
Köszi!