- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen, persze próbáltam anno a Médiamarkba a Go+Play. Csak már régen, mikor még a Sony SRS XB 40-es széria volt árusítva. 2018 táján lehetett, talán jó régen volt már az.
Igen, én is azt vettem észre az a valódi Harmon Kardonos basszus utánozhatatlan. Én is HK-t vettem volna, csak azzal az volt a gondom hogy azok a hangszórók akkumulátor problámal küzködnek.
Az Onyx 5/6/7 is kapott egy 1X 18650-es cellát 3200 mah.
Egy ilyen teljesítményű hangszórónak komolyan mi az?Tesómnak még mai napig müködik az Onyx 3, szerintem remek hangszóró. Mikor a Média markba utoljára jártam Debrecenben, akkor az Onyx 6 valahogy sokkal jobbnak tűnt mint a Xtreme 3.
Én is pont azt sajnálom hogy a Harman már nem fejleszt úgy bluetooth hangszórókat, nyilván mivel nem akarnak a testvér cégnek konkurenciát állitani. Az Onyx vonalat megtartoták, meg multi Room hangszórókat gyártanak.
Minden esetre abból él az ember ami van, a Motion Boom már németországba van. Talán ez a Motion Boom egyenlőre a legjobb alternatíva, ha az ember egy jó hangu hordozható hangszórót akar ami sokáig bírja akkuval és megfizethető is.
A Dockin/Vs Onyx 3 esetén is éreztem valahogy a HK azt a valódi mély ládás mélyet tudja amitől az állam leesett. Tesómnek a boltjába a HK3 szólt mindig, és mikor beléptem még néha én is meglepődtem mire képes egy ilyen parácsonyi hangszóró.
A Dockin mélye meg néhol olyan zömök, mint ha egy fa cölöpöt csapkodnál egy hatalmas kalapácsal.Nekem a Dockin akkor volna tőkéletes hangszóró ha a Harman fajta mély hangókat tudna produkálni. Akkor rendelnék belőle még egyet, de sajnos a valóság ettől nagyon távol áll.
Mondjuk még izgatja a fantáziám ha tesóm Onyx 3 hangszórója bedőglik és az aktív hangszórók még müködek akkor mondjuk simán bele lehetne operálni a D Fine-ba. És utána lehetne tesztelni egy minőségi Woofer mennyit dobna a hangján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged