- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
Lami66 #11446 üzenetére
Szerintem nem érdemes általánosítani, de írok néhány szempontot:
- nem állandóan lenne kábelesen használva, hanem az esetek nagyobb részében, kis részében viszont tök hasznos, ha lehet szobák között mozgatni és szabadtéren használni
- ha az előző pontot meg lehet oldani két termék vásárlása helyett eggyel, akkor az előny -> ezt érdemes körbejárni
- ha a kábeles használattól tönkre megy az akku, akkor tudni akarom, hogy a termék ettől még használható marad-e kábelesen (hallottam olyan akksisról, ami lemerült/tönkrement akkuval már kábelesen sem működött megfelelően)
- a Citation sorozat alapvetően jóval drágább, mint az említett tételek, talán (ha van akciósan) a One fér bele, illetve a 100 kicsit drágább. Netes review-kat próbáltam nézni, hogy a One hogy szól, de nem tűnt annyira jónak. Go + Play-t nagyjából ismerem, szerintem jobban szól (az Onyx amúgy nem jön szóba, nem tetszik a basszus túlsuly, már a Go + Play is kicsit necces).A fentiektől függetlenül azt is fontolgatom, hogy veszek egy fix kábeles cuccot, monjduk Audio Pro, és akkor mellette egy akksisat kültérre, pl Soundcore Boom. De azért a pénz nekem is pénz. :-)
carl18: ez ami tesódnak volt, ez Go + Play vagy valamelyik Onyx volt? És az akksi gyengülésétől függetlenül kábellel tökéletes volt továbbra is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest