Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Igen nyilván én értek is hozzá, már akkor rajta volt az Anker aplikáció a telefon mikor még szállítás alatt volt a hangszóró.
De én azért kíváncsi voltam, a gyári alap hangzása milyen.
Szerintem nem mondhatni rossz a tesztem, mert volt benne gyári EQ és módosított is.
De én azért kipróbáltam a lehetőségeket.Viszont itt ugrik a majom a vízbe, nekem sajnos az akku idő nem olyan super. A módosított EQ miatt elég gyorsan repkednek a százalékok még 60/70%-os hangerő mellet is.
Elsőnek gyanakodtam hogy kifogtam egy hibás darabot, de azért arra számítottam jobban bírja.Mikor megjött a hangszóró volt 60%-on, ez alatt vegyes hangerővel hallgattam. Átlagba 50/70 között és 1 óra 10 perc után már csak 40%-on volt.

#12497Lami66
Igen egyet értek, szerintem is ott vagyunk hogy már mindenkinek van Bluetooth hangszórója. És ezek az eszközök, azért nem adják meg magukat 1-2 év alatt. Egy átlag vásárló egy hangszóróval alapjáraton biztos tervez 5 évig.
Nyilván a Multi Room a dívat, a Harman Kardon is ilyen cuccokat fejleszt főként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én azért kipróbáltam a lehetőségeket.