- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát nyilván az a lényeg hogy neked megfeleljen, ettől függetlenül lehet egy nem rossz hangszóró. De azért Oluvnál nem járt a Sencor, sem Alannál, ami ott egy valós tesztben lehet elvérzett volna.
+ Azért is írtam hogy ezért az árért azért vannak valóban jó hangszórók is. Az Eredeti D FIne esetleg Motion Boom vagy a W-King D8. Fekete pénteken ha valaki elcsíp egyet egyikkel se lő mellé.
JBL Xtreme 2 vs Dockin D Fine+ Azért tegyük már hozzá aki benne van a témába is valamit nagyon dícsérnek egy részük fizetett sponzoráció. A T6 Max esetében is bebizonyosodott hogy a Legendák körülötte csak marketing maszlag. És valós harc esetén egy Dockin D Fine ellen esélye sincs.
Írom ezt úgy hogy van is T6 Max a birtokomban, kb 2X használtam mióta meg van.
Én hallottam a SSS 3800 elég sokat, és sajnos az nagyon nem űti meg a szintet amit manapság egy átlag bluetooth hangszóró tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest