Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #12158 üzenetére
Ez a hozzá szollás szerintem fölöslegesen született.
Ha már osztod a észt pontosan milyen hangszórókat hallottál ami szerinted 50E alatt "ipari hulladék"
Azt elismerem a tömeggyártás miatt hullámzó a minőség, de az elég elfogult dolog hogy 50E alatt minden rossz.
Mert ha valami 50E felett van automatikusan rossz.Én elég sok hangszórót kipróbáltam és például a Dockin simán versenyképes a JBL Xtreme szintel, ami egészen más árkategória.
Szóval legalább ha már leszólsz valamit konrkét modelt/márkát írd le. Tény és való sok a túlárazott noname hangszóró, de itt jönnek képbe a tesztek. Azért vannak nagyon jó hangszórók is az árukhoz mérten. Ami valóban jól szólnak, és minőségre is versenyképesek a konkurenciához képest.
+ Tegyük hozzá egy hordozható hangszóró akkuról müködik. Szóval alapból korlátozott az energia felhasználása is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest