- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Igen ezért is írtam így rá, hogy a hosszútávú tapasztalatokat más is olvassa.
#12469carl18:
Rengeteg tesztet láttam róla, ahol mindenki pozitívan vélekedett, rengeteg oldal véleményezésénél, csak pozitívan nyilatkoztak, és ez az a videó, ami meggyőzött, hogy nem nagyon éreztek különbséget a JBL Xtreme 2-höz képest (már amennyit értettem a szövegből). Nekem 6 évig szolgált egy Media-tech BOOMBOX BT (MT3145), s maximálisan elégedett voltam a hangzásával és mindennel amit nyújtott, pedig ez is egy no name márka. Most is a csere a meghibásodott töltő csatlakozó miatt érett meg sajnos. S rengeteg hangszóró között keresgéltem és ez teljesen magával ragadott, szállítással és 2 év hazai garanciával együtt 33ezer forint volt.
Hosszútávon érdekelt volna, hogy mennyire jó.
De akkor majd írok róla én ide 1 hónap használat után egy kis összefoglalót.
Köszönöm szépen a részletes leírást és segítséget egyébként, ezt a Dockin D Fine-t nem ismertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest