- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát az a igazság hogy szerintem ilyen online videók alapján kár így előre leírni. Az biztos hogy lassan az enyém is megjön, és a Fine+ és Xtreme 2 ellen is helyt kell állnia. És majd a valós tapasztalatom teljesen biztosan le fogom írni. Nem fogok egyik márkát se preferálni, csak a natív teljesítményről és tudásról lesz szó.
Bár én szerintem ha Oluv és Alan is insteni a Motion Boomot, akkor tuti hogy nem lehet egy "Trash" Hangszóró. + Azért elég sok elégedett vásárló van már ahhoz hogy ez egy mellé lővés legyen.
Azért tegyük hozzá harmad árban megy mint egy Xtreme 3, és a 45E forintos ár nem reális, mert az alatt jóval olcsóbban is megkapod ezt a hangszórót.
#12483hkari
Igen, a beszámolás nem marad el. Már a Xtreme 2 tulajdonos is be van zsongva, mondtam neki uton van felém a JBL Killer megint.
Azért már az is jó teljesítmény ha az Anker a Dockin meg tudja fingatni, nyilván azért a teszt előtt csinálok egy bejáratást.
Majd írok, ha kezembe a Motion Boom. Szerintem most mindenki erre kíváncsi, kíváncsi vagyok lesz-e Tronfosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest