- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Acélfarkas #12494 üzenetére
Már írtam a Soudcorenak hogy lehetséges lesz-e a Motion Boom/Motion + egyesülés.
Amit én elvárnák minimum 2X70/75 mm Woofer+2 Tweeter
5.0 Bluetooth és APTX Kódek.
Árazás meg mondjuk 150 dollár, még ez is fele ára az Xtreme 3-nak.
Ha megnézzűk a Motion+/Motion Boom árát, akkor nyilván való hogy több pénzből még jobbat tudnának létrehozni.
A Motion+ Jött 2019 nyarán, a Motion Boom 2020 decemberében.
Szóval 2021/2022-ben is jönnie kéne egy új hangszórónak.
Bár én úgy olvastam a forumon hogy egyenlőre a Bluetooth Headsetekre mentek rá, azokat fejlesztik és dobják ki gőzerővel.
Azzal egyet értek hogy fogatyú szerintem is ronda, és a vállpánt sokat dobna a megjelenésen.De mindegy ezért az árért az ember nem kap jobbat. Ahogy írtam a Konkurencia hangszórói jelentősen drágábban mennek.
Egyenlőre szerintem megint oda jutottunk hogy a pang a piac.
A szereplők elfoglalták a piaci részűket, és azokat lehet venni ami forgalomba van. De úgy el kell telnie 2 évnek általában hogy valami valóban jó cucc érkezzen a piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest