- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
BT hangszóró vásárláson gondolkodom, és a segítségeteket kérném, mert ugyan olvasgattam mostanában a topicot, nem igazán jutok dűlőre.
Itthoni használatra lenne, egy könyvesszekrény felső polcán lenne valószínűleg elhelyezve, így a méret, súly, hordozhatóság, vizállóság nem szempont. Ami viszont igen, az a jó üzemidő, a hangminőség, és számít a kinézet is. A hangminőségnél nem várnék csodákat, van egy hangfalszettem amit szeretek (MODECOM MC-SHF120U), odafigyelős zenehallgatásra továbbra is azt használnám, de szeretnék valamit úgy, hogy csak egy teló kell hozzá, Spotify/Tidal menne róla, esetleg valamilyen webrádió, de azért szóljon valamennyire jól. Szeretem, ha van mély, de azért mélytúlsúlyos ne legyen. HornedReaper fórumtárs legutóbbi hozzászólása a Doss vs. GGMM témában sajnos egyik oldalra sem billentett. Kinézetben pedig az egyszerűséget preferálom, nem kell semmi csicsa. Árban olyan 30.000 Ft körül gondoltam, azért nem akarok drágábbat, mint amennyibe a másik hangfalam került.A jelöltek egyelőre:
- Dockin D Fine, de ez szerintem drágább
- Doss Sound Box XL
- GGMM M4Köszönöm, ha tudnátok esetleg segíteni, illetve ha van valami bestbuy hely, akkor egy linket is megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mini PC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest