- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy BT hangszórót, ami nem túl nagy méretű, valamilyen vízálló minősítéssel rendelkezik, konyhában, fürdőszobában való használatra. Többnyire elektronikus zenét hallgatnék rajta (trance, progressive, deep house) Spotifyról. Árban olyan 10.000 Ft körül gondoltam, kicsit több még belefér, ahogy a külföldi rendelés is. Tudnátok ajánlani valamit?
-
SH4D0W2011
őstag
Megjött nekem is a GGMM M4, de nincs most túl sok időm próbálgatni. A kérdésem az lenne, hogy wi-fi-n, vagy bt-n keresztül érdemesebb használni? Befolyásolja ez a hangminőséget, vagy bármi mást? Telefonnal és notival használnám.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Azteeek #7753 üzenetére
Hali!
Megkérdezhetem, itthon ki szállította? Posta, vagy valamelyik futárszolgálattal jött?
Nálam ez az utolsó tracking bejegyzés:
"In transit.
2019-12-31 14:16:00 [HU]"Amúgy érdekes volt, én is kaptam tőlük üzenetet Alin, hogy Dear friend, EU raktárból elfogyott a cucc, Kínából küldenek de barna ott sincs. Aztán válaszoltam, majd másnap lett még pár darab barna EU raktárakban is. Ilyen az én formám.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
BT hangszóró vásárláson gondolkodom, és a segítségeteket kérném, mert ugyan olvasgattam mostanában a topicot, nem igazán jutok dűlőre.
Itthoni használatra lenne, egy könyvesszekrény felső polcán lenne valószínűleg elhelyezve, így a méret, súly, hordozhatóság, vizállóság nem szempont. Ami viszont igen, az a jó üzemidő, a hangminőség, és számít a kinézet is. A hangminőségnél nem várnék csodákat, van egy hangfalszettem amit szeretek (MODECOM MC-SHF120U), odafigyelős zenehallgatásra továbbra is azt használnám, de szeretnék valamit úgy, hogy csak egy teló kell hozzá, Spotify/Tidal menne róla, esetleg valamilyen webrádió, de azért szóljon valamennyire jól. Szeretem, ha van mély, de azért mélytúlsúlyos ne legyen. HornedReaper fórumtárs legutóbbi hozzászólása a Doss vs. GGMM témában sajnos egyik oldalra sem billentett. Kinézetben pedig az egyszerűséget preferálom, nem kell semmi csicsa. Árban olyan 30.000 Ft körül gondoltam, azért nem akarok drágábbat, mint amennyibe a másik hangfalam került.A jelöltek egyelőre:
- Dockin D Fine, de ez szerintem drágább
- Doss Sound Box XL
- GGMM M4Köszönöm, ha tudnátok esetleg segíteni, illetve ha van valami bestbuy hely, akkor egy linket is megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest