Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Gondolom valami JBL szintű eladásokat vártak hirtelen a semmiből szerintem még jó pár hasonló kaliberű hangfalat le kellett volna tenni az asztalra hogy vegyék mert Earfun név alapból nem mond senkinek semmit azt se tudják miaz. Huawei is annó úgy jutott el csúcsra Top 3 benne volt hogy olcsón adták telókat onnantól hogy már mindenki ismerte és megbízható lett és ismert már a név eladta magát... amúgy nem tudom az vagy nem ha jól tudom 5000db került legyártásra és globális szinten árulták és mai napig van készleten szvsz ez gáz főleg hogy kb most 1 éves a termék. JBL néven adták volna ezt a hangfalat 100 ezer körül már rég nem lenne egy darab se belőle
ennyit számít egy név
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest