Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg
üzenetére
Úgy tűnik, volt (némi) értelme a nagy PH!-s vendéglátásnak / haverkodásnak az Earfun-al.
Hová írtál? Itt vagy a YT-n? Gondolkoztam én is ezen, de annyira nem interaktív a PH! (Bog?) ilyen szempontból. Egy korábbi YT-s videó alatt és is tettem fel kérdéseket (ők kérték), amire végül semmilyen válasz nem jött ...
"Leállt az UboomX gyártása, és egyelőre nem is terveznek új hangszórót."
Grat. hozzá! Ezek után szerintem később se tervezzenek, mert senki sem fogja őket komolyan venni.
Látszik, hogy ők is inkább a biztosra (TWS fülesek 200× eladható ugyanaz, miközben a vevő azt sem veszi zokon, hogy 1-1,5 évente újat kell vennie) mennek. Egy hangszóró kifejlesztése macera. Úgy tűnik, hogy ez nekik túl nagy falat.
Más kérdés, hogy ha már itt van, és kész, akkor azt miért nem gyártatják? Na, mind1.#20313 carl18
""Oluv " nem Kammuzik." – lehet naiv vagyok, de nekem ez meg sem fordult a fejemben. Ahogy korábban írtam, én max. azt feltételeztem, hogy volt némi félreértés, esetleg az Earfün meggondolta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő