Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
LanyUs
üzenetére
érdemes wifin hallgatni spotyrol vagy tidal tudom hogy spoty képességeit messze meghaladja még BT kapcsolat is de akkor is másképp szól wifin mintha nem ugyanúgy lenne hangolva a két bemenet
mikor váltottam 320ról 710re akkor még megvolt a 320 össze parkosítottam brutál volt ahogy egyben szóltak kár 710 már nem volt meg ultimate étkezésekor
rengeteget dob a dolgon ha párban használod őket.ezeket tudom felhozni ultimate javára.
- jobb hangzás szerintem már 710 nél is kevés volt az a két magassugárzó ahhoz az irdatlan melyhez itt azért a dedikált középsugárzók sokat emelt hangon hangosabbnak érződik az egész cucc így főleg kültéri használat során jön ez jól
-fény show ezerszer látványosabb szebb ha ez számítamit nem értek jóval jóval nagyobb már szinte ilyesztően nagyobb mint a 710 csak nem tudom mire fel? 2-3 centit nőttek mély hangszórók és ennyi ezáltal azért olyan sokat ne várj mélyhangoktól pluszba szerintem ez is az egyik oka annak azt mondják nincs értelme váltani kettő között inkább 2x710 lazán megvan ulti árából és az klasszisokkal jobb úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mikor váltottam 320ról 710re akkor még megvolt a 320 össze parkosítottam brutál volt ahogy egyben szóltak kár 710 már nem volt meg ultimate étkezésekor
rengeteget dob a dolgon ha párban használod őket.