Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

alphamooncam őstag válasz  carl18

üzenetére carl18

üzenetéreTHX. Végre nem egy ellendrukker.  Kocsiban egy pár érts 2 db. szélessávú hsz. és passz van. Az is halk 80-85dB lehet az érzékenysége. Telefon kihangosítására alkalmas max. másra nem. Fejegység gyári CD-s, talán Panasonic lehet, és teljesítményéről nincs adat erős a gyanúm hogy csak két csatornás, nem négy. Komplett új rendszer ára, ami tudná a BB3 teljesítményét még nem kaptam választ az árajánlat kérésemre de alsó hangon 4-500K , és akkor még nincs beállítva, és persze hozzá szét kéne faragni a kocsit, mert nincs gyári helye semminek. Az ellendrukkereknek: Már BB3 wifi(!) sem játszik mert nem akarom hogy saját alkalmazásán keresztül (Spoti meg amit még kitalálnak ) működjön, hanem csak BT végpontként fog üzemelni, amit persze a BB3 wifi és BB4 is tud, de nekem felesleges, amikor a zenét+navigációt stb. (az agy*) a telefonon szolgáltatja, így a felesleges szolgáltatást nem fizetem meg. Meg a NAVI sem működne így, ami feltétel! A WiFI-s BB-kről lefelejtették a 3,5-es Jack bemenetet, ami még jól jöhet, pl. amikor (legközelebb) megmérem a frekvencia válaszát.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest