Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Persze csak a magyar Bluetooth hangszóró topikot leszámítva nincs is kivel megbeszélni ezeket a kérdéseket. Oluv gondolom se a Earfun nem tud ezekről a hibákról, pedig ha lenne normális mikrofon amivel tudom mérni és mutatni mennyit változott a hangszóró viselkedése "Drámai lenne".
Most viszont elhiszem hogy a hangszóró ebbe az állapotba tudja fél hangerőn a 30 órát.
Így konkrétan az egész hangszóró viselkedése megváltozott, eddig úgy volt hogy inndor+ 50%-ról hangerőről átmentem Outdoor 50%-ba Majd 2X lett hangosabb a hangszóró.
Most viszont a sok anomália és hangprobléma szerintem java részt meg is szünt.
Talán a zavaró hogy fél hangerőn már nem olyan hangos egyik módba se, de ha több kell majd feljebb veszem. Most ki merrem mondani a Uboom X olyan mint a ÉG ÉS FÖLD.
Hatalmasat változott a hangszóró, mert nem is érettem a Outdoor eddig miért is ette nagyon az akkumulátort.
Keresgéltem de nem találtam se Earfun oldalon se forumon hasonló gondot.
Szóval akinek van Uboom X és a hangerő szinkron nincs bekapcsolva, használja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 FAT Lemezes + 2 kontroller + Custom borítás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 2021(M1 Pro) 16GB RAM / 512GB SSD / 273 ciklus prémium gép!
- Apple MacBook Pro 16" 2021 (M1 Pro) 32GB RAM / 512GB SSD / 3456X2234 Retina XDR
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest