- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18702 üzenetére
"Ha bekapcsolod, felvillan egy led, ott van a kezedben, látod." – egyetértek. Az első, amit én is kikapcsoltam mindkét hangszórómon.
Ezt a fizikai gombot definiáljuk!
Én egy billenőkapcsolót vagy rendes nyomógombot értek alatta, amivel így teljesen le lehet áramtalanítani a készüléket (mint pl. a PC tápok hátulján).Ha ez nem kell, akkor pénztárcádtól és igényedtől függően bármelyik Soundcore hangszóró szóba jöhet. Azért ha választottál, előtte még kérdezz itt rá, hogy "tuti legyen a tuti", mert én csak a Motion+, Boom és a Boost hangszórókra vállalok kezességet.
Esélyes lehet még az Earfun Uboom L, de itt kellene egy felhasználói megerősítés, hogy az app ennél is tudja-e (az Uboom X-nél tudja) a "tilinkózás" kikapcsolását.
Viszont – ha jól értem – arra, amire neked kell (elalváskor hallgatsz valamit) a Soundcore lesz a tuti, mert az X perc (be lehet állítani) után, ha vége a lejátszásnak, ki fog kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest