Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
FYI! Aki mostanság várja a csomagját (UBoom X), az nézzen rá a nyomkövetési állapotra, mert én most ezt találtam ott: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt. Vecses, Hungary"
Gyors telefon ... az nem derült ki, hogy mi nem stimmelt, de most bediktáltam nekik még egyszer mindent. Azt mondta a nő, hogy ebből lehet már csak a holnapi nap lesz. Mondom üsse kavics!
Ja, e-mail nem jött a fentiekről, szóval tényleg nem árt résen lenni!#18083 Erik-22
Neked is akkor dobozban jött, mintha hűtőszekrényt vettél volna?#18084 lorcsi
Ajánlom nézz szét, hogy mit kaphatsz ~25e Ft-ért
A Boom 2 - ha jól látom - 90 Eur, szóval 1,5× szorzó. Ha szereted nagy hangerőn hajtani a hangszóróidat, akkor a Boom kevés lehet. A Boom 2 szerintem csak hangosabb + kapsz ledeket az oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saab, Volvo topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest