Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Nah megjött nekem is ez a csoda.
Szerintem is szebben szól mint a JBL Xtreme 3, és hangosabb is :) Applikációba lehet még finomítani rajta :)
Én elégedett vagyok, Black Fridaybe 55ezerért korrekt volt.
UPS futárszolgálat viszont baromi csalódás, se egy telefon hogy jövök, se semmi.Ha dolgozok és nem vagyok otthon, vagy nincs otthon senki, rohangálhattam volna Vecsésre hozzájuk...Azt mondta a futár nem volt neki meg a telefonszámon... Hol ott tegnap volt egy értesítés nélküli kézbesítés, visszavitték vecsésre, délután felhívtam a upst, azt mondták hogy átadják a futárnak a telefonszámon, hát ez ismét kimaradt.. az volt a szerencse, hogy párom otthon volt a gyerekkel.. szal aki rendel erre készüljön...
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest