Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Nah megjött nekem is ez a csoda.
Szerintem is szebben szól mint a JBL Xtreme 3, és hangosabb is :) Applikációba lehet még finomítani rajta :)
Én elégedett vagyok, Black Fridaybe 55ezerért korrekt volt.
UPS futárszolgálat viszont baromi csalódás, se egy telefon hogy jövök, se semmi.Ha dolgozok és nem vagyok otthon, vagy nincs otthon senki, rohangálhattam volna Vecsésre hozzájuk...Azt mondta a futár nem volt neki meg a telefonszámon... Hol ott tegnap volt egy értesítés nélküli kézbesítés, visszavitték vecsésre, délután felhívtam a upst, azt mondták hogy átadják a futárnak a telefonszámon, hát ez ismét kimaradt.. az volt a szerencse, hogy párom otthon volt a gyerekkel.. szal aki rendel erre készüljön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- Mikrotik routerek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő