- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Nah megjött nekem is ez a csoda.
Szerintem is szebben szól mint a JBL Xtreme 3, és hangosabb is :) Applikációba lehet még finomítani rajta :)
Én elégedett vagyok, Black Fridaybe 55ezerért korrekt volt.
UPS futárszolgálat viszont baromi csalódás, se egy telefon hogy jövök, se semmi.Ha dolgozok és nem vagyok otthon, vagy nincs otthon senki, rohangálhattam volna Vecsésre hozzájuk...Azt mondta a futár nem volt neki meg a telefonszámon... Hol ott tegnap volt egy értesítés nélküli kézbesítés, visszavitték vecsésre, délután felhívtam a upst, azt mondták hogy átadják a futárnak a telefonszámon, hát ez ismét kimaradt.. az volt a szerencse, hogy párom otthon volt a gyerekkel.. szal aki rendel erre készüljön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged