- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Doky1988 #14632 üzenetére
Írd be már a cím mezőbe a telefonszámodat az amazon fiókodba, sajnos nem tünteti fel a telefonszám mezőt a cimkén , amit a dobozra ragasztanak csomagolásnál.
Most jött meg Nekem a wking X10, fel tudott hívni a futár, minden rendben volt, kivéve, hogy azért egy visszafordították a csomagom e-mailt azért megint küldött az amazon, de UPS részen most már nem volt gond. Igaz, ez már 5. Speaker, amit amazonról rendelek, ideje lenne már tökéletes szállítás 🙂
-
válasz
Doky1988 #14632 üzenetére
A UPS-nek szokása ez a nem hívás.
Nekem a sima Boom-ot hozta,az volt a mákom hogy pont szabin és itthon voltam amikor jött,amúgy senki se lett volna itthon…
Csak azt vettem észre hogy ugat a kutya,még szerencse hogy kinéztem,mert amúgy nem szoktam, a szembeszomszédhoz (maszek kisvarroda) egynap 3x jön más-más futár és már nem ugrok a kutya ugatására vagy dudára.Max ha tudom hogy jön nekem valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest