Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

<Adamsky> nagyúr válasz  carl18

üzenetére carl18

üzenetére" ... ez már sokkal szebb mint a Motion Boom ... " - annál, igen, de kb. bármi máshoz képest .. hát nem is tudom. Ennek ellenére, ha tényleg annyira jó lesz (tuti megvárom Alan tesztjét), mint amennyire remélem, akkor - nagy "duzzogva" - lehet benevezek egyre én is. Más kérdés, hogy én jobban örültem volna, ha a Motion+ vonalat (vagyis nem a "beach boy" stílust) upgrade-elik. Itt van pl. a Tronsmart hangszórója (link1, link2). A fényeket leszámítva (ami gondolom kikapcsolható) szvsz. sokkal pofásabb és talán picit kisebb is mint a Boom+ (ami nálam nem baj). Szóval tartok tőle, hogy ezzel a lépéssel a Boom és a Motion+ -t termékvonalat tényleg egybeolvasztották. → nem lesz Motion++ v. "upgraded edition" 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest