- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13473 üzenetére
Én eddig amit úgy nyomokban találtam róla úgy látszik a Wooferek valóban jelentős mértékben nőttek. 3,5 inch darabja, az az 2X90MM
2,4 kg így minden téren nővekedett.Igen, még mindig nem olyan elegáns mint egy Dockin D Fine, örülnék ha egy kicsit az e-fajta modern letisztult forma tervezés írányába mozdulának el. Ha a Dockin csak a polcon van még csak ránézni is jó, valahogy nagyon eltalálták a dízájnt.
#13471francz'70
Hát nem is tudom, már csak a márkanévből ki indulni biztos nem kockáztatnák ennyit. Ha már ilyen hangszórót kéne vennem, inkább venném az Evolveo verziót, az lehet sokkal jobban van behangolva.Unokaöcsémnek az Evolveo hangszórója amit karácsonyra kapott, még mai napig remekül teljesít, néha csak lesek milyen szépen és tisztán szól még maximum hangerő mellet is.
Haza piacról szerintem 20 alatt ez az ár-érték arány bajnok.EVOLVEO ARMOR POWER 6A Outdoor Soundcheck. (Winter)
Gyári hangzás, EQ nélkül.
Aki meg alázást akar, Abádszalókon meg lehet hallgatni.
Jöhet a Trashmart Element T6 Ugraded micsoda!esélye sincs.
Bár nem csoda hogy jól szól. egy W-King D8 Mini alternatíva.
Én is lestem, mikor feltekertem maxra milyen erősen basszus teljesen szól torzítás nélkül.(Már én is keresek valami ultra portable micro speakert.)
A JBL Go jó volna, de az a 700 mah-es akkumulátor nem túl biztató.
Talán lehetne rajta MICRO SD foglalat, és akkor szólna egésznap SD kártyáról. A 2 év garancia azért nem ártana, de a hangminőség is lehet elfogadható.Sajnos ezeknek a a krétiriumoknak nem sok hangszóró felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 635 laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest