Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Pl amit így még itt egy fórumon se láttam említve az, hogy inkompatibilitás miatt régebbi gépeken nem megy mindig a hibernálás Windows 11 alatt, de Windows 10 alatt működött.
Nekem 7. generációs intel van, de elvileg 8-9-10 genen se kéne menni. Mégpedig, ha az ember Windows 11-en bekacsolja a WSL-t vagy a Hyper-V-t, akkor a virtualizációval együtt beindul a Virtualization Based Secury-ti, ami inkomaptibilis a hibernálással régebbi gépekkel, ezért az azonnal lekapcsol.
Ugyanis a kernel bizonyos részeit is le kellene valahogy secure menteni, de ezek a gépek arra nem képesek, csak 12 gen intelekhez van elvileg ilyen firmware.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Mégis jönnek ki olyan hibák, amelyek teljesen általánosak. Mintha NULLA esetben tesztelnék a foltozást.
-
Kedves Gyerekek!
Este ne felejtsétek el kikapcsolni a számítógépeteket, miután kiittátok a kakaót a billentyűzetből!
A csipketerítőt pedig illik néha megigazítani a monitoron. -
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Biztos volt már MS tesztelő is bent
-
E.Kaufmann
veterán
Insiderként nekem nincs gondom a previewekkel sem ilyen szempontból. Mostanában inkább az fw frissítésekkel kell vigyázni, mert pl AMD-nél cöcögtetik a TPM-et és Intelnél is kavarodott már össze a TPM "BIOS" frissítés után. Szerintem nem véletlen a gépigénye a W11-nek, még ha meg is lehet kerülni a követelményeket érzésre is bekapcsolhattak pár olyan opciót, ami új hw-n meg se kottyan a régebbiek meg szenvednek vele a felhasználókkal együtt.
Márkás 12gen i3-asokat vettem 16GByte DDR5 RAM-mal a W11-re váltás miatt. A júzerek boldogok, hogy jó erős gépük lett... -
jbcs
tag
Windows 10 frissítéssel soha nem volt gondom, Win 11 esetén mikor váltottam, már az első frissítés gallyra vágta a gépem, azóta a frissítéseket kikapcsoltam...
-
Sketch001
tag
Előtte ha lehet oldják már meg, hogy a függőben lévő frissítés nem kelti fel az alvó gépet meg engem az éjszaka közepén, meg tehessem felülre a tálcát ami úgy win 95 óta működött. Utána már csak 30-40 apró keresem lenne, és máris neki tudnak állni ennek is
pl hogy majd én eldontom mikor telepítek mit, és ne vergodjon folyamatosan hogy akkoris kell ez nekem... -
Héraklész
aktív tag
20 MB? Ez valami vicc? 32 giga RAM mellett ez akkor lenne komoly, ha 500x megnyitnánk egy bekapcsolás után...
A Winben SOKKAL nagyobb problémák vannak! -
mhydas99
senior tag
Megis hany olyan ember van, aki percenkent nyitja-zarja a feladatkezelot??? Jo ha heti egyszer megnyitom
-
buherton
őstag
20 MB virtuális memória kevésnek hangzik egy GUI appnak. Ez inkább fizikai memória lesz. A kettő nagyon nem ugyanaz.
-
Geth
veterán
Ééés ezzel se fogok találkozni, procexp-re van cserélve.
-
csibe1
addikt
"A szoftveróriás elismerte, hogy gond van, és már fejlesztik a javítást, noha a kiadásának pontos dátumát nem közölték, mindössze annyit mondtak, hogy az "elkövetkező napokban várható"."
Remélhetőleg nem a január 1 után következő napok egyike lesz a kiszemelt.

-
Semplar
őstag
Megmondták, hogy a Windows 10 lesz az utolsó Windows operációs rendszer
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem értem mi a gond.
Annyi történik hogy a feladat kezelő nem egy lusta valami, és saját magának is feladatot ad 😁 -
Olyan szerintem soha nem lesz.
Szerintem ez iszonyat gáz, hogy nincsenek rendesen tesztelve a frissítések a kiadás előtt. Van pár ismerősöm a Microsoftnál és elmondásuk szerintem van egy 7 (igen, hét) lépcsős ellenőrzés mielőtt kiadnak egy frissítést. Ezt így nem tudom hova benni.
-
Wyll
őstag
"You were supposed to destroy them not join them."
-
Victorio
aktív tag
Lassan az lesz a hír, ha egy Win frissítés nem okoz semmi gondot.
Kíváncsi vagyok mennyi az összefüggés azzal, hogy nemrég jelentette be az MS, hogy a kódjainak 20%-át már AI-val íratják.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

pl hogy majd én eldontom mikor telepítek mit, és ne vergodjon folyamatosan hogy akkoris kell ez nekem...
Na ott eltudom képzelni, hogy gondot tud okozni.