Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN! Asus - ROG Swift PG279QE 2560x1440,165Hz,Harweres G-SYNC!
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest