Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- MCDODO T03 fejhallgató
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő