Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 PRO CUH-7216B+2db kontroller
- HP Victus 16 garanciás gamer laptop
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold 904L Steel // 'Aranyló homok' rozsdamentes acél
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest