Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
der_
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt ahol sok a HD-s film és normális sebességgel is lehet őket húzni? Regiztem a hdpre oldalra de nem tetszik. Kevésen vannak ott.
Előre is köszi. -
somasz
addikt
Na most beállítottam a cfosspeedet, ahogyan a linken írták, semmi probléma nem lépett fel.
De ugyanolyan lagymatag fos az egész, egyik filmet sem tudom gyorsan tölteni. Torrentezik itt valaki 2megás adsl nettel? Küldhetne nekem beállításokat, mert már a hajamat tépem... Valamint egy torrentet, ami nála megfelelő sebességgel jön, és kipróbálnám, hogy nálam hogyan működik, vagy én küldenék neki egy torrentet, próbálja ki ő. Mindezt priviben!, Remélem lesz valaki jelentkezőEladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Hunter2
addikt
a pre* közösségi oldallal mi van ? a régi címén nem érhető el.
-
-
Fecogame
veterán
Ha egy adott torrenten belül csak seederek vannak, és letöltők nincsenek, akkor miért nem kapcsolódik hozzám az össze seed? Aktív vagyok, zöld pipa kint van.
A beállítások szerint is kapcsolódhatnának.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Hunter2
addikt
válasz Brutális eb #6857 üzenetére
még mindig nem megy.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Téonlányos kábelnetem van. Torrentezésre uTorrentet használok. Mostanában ha megy egy torrent, a net gyakorlatilag meghal. Nem lehet böngészni sem. Ezen a tényen a letöltési/feltöltési sebesség lecsökkentése sem segít. Csak akkor javul meg, ha teljesen leállítom a torrenteket.
A dologhoz még hozzátartozik, hogy új router van egy Belkin típusú.
Egy két tanácsnak örülnék, mégis mit lehet ne tenni?
köszi!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Kéne egy kis segítség.Upc fiber 30-am van és Utorrent 2.0-át használok.A letöltésem nagyjából rendben,de a feltöltés borzasztóan ingadozik(340-200kb/s),össze vissza ugrál,majd fogja magát és 10-30kb/s-el vánszorog.Mi lehet a baj?
A másik hogy néha a hálózati kapcsolat néha átmegy pár pillanatra sárgára,majd újra folyamatos zöld lesz.A port átirányítás teszt szerint "Hiba a port zárva"Auto port map beállítások ellenörzése"A port nincs nyitva a letöltés továbbra is lehetséges".Ez,hogy lehet ha a pipa közben full zöld?A tűzfalon külön nyitva a port a Utorrent számára.A netem meg van osztva egy kábel routerrel,de elméletileg azt normálisan beállítottam,legalább is a leírás szerint.Ja és a speedtest szerint is minden okés,viszont ez a fájletöltő probléma mindkét gépen fenn ál.A válaszokat előre is köszöntem -
McClane
aktív tag
válasz Milka 78 #6862 üzenetére
"a fájletöltő probléma mindkét gépen fenn ál"
Olyan ötletem lenne, hogy ha két gépen megy egyszerre torrentezés akkor a kliensek lassíthatják egymást, tehát érdemes kinevezni egy gépet torrentezős gépnek.
Másik dolog, hogy próbáld meg kitapasztalni mennyi az a max sebesség amit stabilan tud tartani és arra korlátozni a feltöltési sebességet. Elméletileg az elérhető maximum 80%-a, de ez mindenkinél eltérő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Milka 78 #6862 üzenetére
Arra tippelek, hogy a router nem bírja a kapcsolatok számát.
Az uTorrent beállítások/sávszélesség menüben a number of connections részt nézd meg, van ott 3 számérték, ezeket csökkentsd. Gyors neted miatt elvileg jó nagy szám áll a global connectionsnál, totál biztos vagyok benne, hogy az okozza a hibát, több routernél is tapasztaltam ilyet, túl sok kapcsolat esetén egy időre lezárták a portot, ekkor az ikon átment sárgába, majd később helyreállt.
A connections szám csökkentésére nagyobb mértében is szükség lehet, ezt ki kell tapasztalnod, de a sebességeket nem fogja visszavetni a csökkentése.
KubanitoS: a léírtak neked is segíthetnek.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Milka 78
nagyúr
válasz CPT.Pirk #6864 üzenetére
Szeva!Ez érdekes ki is próbálom.Mellékesen ahogy visszaállítottam(500->300) egyből felugrott maxra,de lehet,hogy véletlen egybeesés.Egy pár nap múlva többet tudok...
McClaneem megy a két gép egyszerre és igen van energiatakarékos torrent gép,de a korlátozást kiprószálom
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!!!
[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
Sziasztok!
van olyan kliens ahol meghatározhatom, milyen peer-ektől akarok tölteni?
tehát kirúghatok valakit a listáról.köszi
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Tristis
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő: kb. jelenleg is 500 torrentet osztok meg (mind flac kiterjesztés csak hogy lássátok az okát is). Általában ha letöltök egy zenét, az egy ideiglenes könyvtárba kerül, majd ha elnyeri a tetszésemet, megy a kategória szerinti könyvtárba, ha nem akkor vagy seedelem egy ideig vagy törlöm.
A gyakorlatban ezt úgy oldom meg, hogy kitörlöm a torrent kliensből a torrentet, áthelyezem a letöltött könyvtárt, majd újra beolvasom kikeresve a torrent oldalról a torrentet, és az elérési helynek az új könyvtárt adom meg.
A problémám az, hogy torrent file neve gyakorta nem egyezik a torrent kliensben a névvel és így megtalálhatatlan néha, főként ennyi torrent között....
Tudtok olyan torrentkliensről, amiben kereshetők a nevek? Itt a címke már segít, mert 300 torrentet osztok meg az oldalnak... Nem tudom mi lehetne a megoldás...
Törölni nem szívesen, mert az ember azért van, hogy segítse a másikat, de ha nincs megoldás az lesz...
Köszi ha írtok![ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Viktor77
titán
válasz Tristis #6868 üzenetére
Nem értelek. Minek törölöd a kliensből a torrent-et mikor áthelyezed a fájlt?
Én BitComet-et használok, mikor átrakom a fájlt a végleges helyére, akkor a kliensben nyomok egy jobb gombot a torrenten, és megadom az új helyet. Ilyenkor szól, hogy már létezik a fájl, akarom-e hash-elni. Akarom, és már kész is, a végleges helyéről fogom seedelni az idők végezetéig.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Tristis
őstag
válasz Viktor77 #6869 üzenetére
A bajom az, hogy meg sem találom, vagy csak nagy sokára a torrentet a kliensben ha más neve van, ezért lenne jó, ha tudnék keresni a torrentek neveiben. uTorrentnél azt hiszem nem lehet így áthelyezni a dolgot.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Az RSS alapú automatikus letöltés beállításával kapcsolatban lenne egy kis gondom. Végigcsináltam ezt a leírást, megnéztem ezt is, ugyan az. Beraktam több forrást is, hogy amelyiken előbb megjelenik arról szedje, megcsináltam a kinézett torrentekre a szűrőket, de valamiért nem akar működni, pedig részben ez miatt álltam át a Bitcometről µTorrentre.
Másik kérdés. Elméletileg mindent jól beállítottam a µTorrentben (aktív vagyok, net sebességet megválasztva a Setup Guide-ban a program beállította magát) és gondoltam megnézem a javasolt http://distribution.openoffice.org/p2p/ torrenttel, hogy rendben van-e, mert ez ugye állítólag kihajtja az adott neten a lehető legnagyobb sebességet. Ehhez képest egy 5000/500 kb/s-os neten ~150 körül volt a maximum. Ez viszont nem lehet a max., mert egy friss (1-3 napos, seed >=10000, leech >=10000)) sorozat epizód ~450 körül szokott jönni, és nem túl régi, de már nem friss dolgok is olyan ~120-180 között. Ennél a netnél ez a max., vagy valamit még javíthatok? A sorozat letöltés gondolom a nagy seed-leech létszám miatt van.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Tristis
őstag
válasz Viktor77 #6871 üzenetére
Ha már ABC-ben nincs a helyén ennyi db-nál már baj van. Csak az albumot rakják be torrent címnek (BŰNTETNÉM!!!! ), vagy évszámot... paraszt meg keresse meg...
Végül is áthelyeztem a számot és ha töltenék az albumot majd megjelenik a piros x, és akkor rakom át. Jobbat én sem tudok.Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Kekmen
senior tag
válasz Tristis #6868 üzenetére
uTorrent egyértelműen. Rengeteg torrentet futtatsz, de gondolom azért egyszerre nem töltesz le 100db-ot. Tegyük fel, 10 friss torrent. Letöltöd (esetleg közben felcímkézed tetszés szerint), meghallgatod, ha tetszik, másolod a megfelelő helyre. Ezután leállítod és jobb klikk a torrentre--> Haladó-->Letöltés helyének megadása. Megadod, ahová átmásoltad és megy a seed, így nem kell a nevekkel bajlódni, mivel egyszerre azt a néhány albumot megtudod jegyezni, a torrent pedig ugye adott amit épp letöltöttél. Ennél egyszerűbb megoldást nem tudok, ez még akkor is működhet, ha éppen nincs időd egyből válogatni, mert egyszerűen adsz neki egy "újak" címkét és majd azokból válogatsz, másolsz, akkor ugyebár sokkal kisebb állománnyal kell dolgoznod.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
RSS-ből többféle van, passkey és süti alapú is létezik, nem tudom neked melyik kell. BH-n például nagyon jó leírás van mindkettőre, bár azt megérted, hogy nem linkelhetem.
Különben meg oldala válogatja, hogy hol melyiket használják. Ha fent vagy esetleg nézd meg a fórumban, vagy ha nem, valamelyik ismerősödet kérd meg rá hogy mutassa meg. Ha minden kötél szakad, majd csinálok egyet.
A sebességtesztre amit linkeltél oldal nem mérvadó, nekem 15Mbit-em van, mégis csak 150-160 között jött, privát trackerekről bizonyosan te is gyorsabban tudsz tölteni, feltöltés nélkül olyan 600k jó ha megvan 5megás netnél letöltés közben.Bocs a dupláért, már nem tudtam szerkeszteni.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Tristis
őstag
Csak annyit mondok, hogy egy-két napos freelech Ezeken a zenei oldalakon az annyit tesz kb. hogy szabad rablás. A legutóbb a legnagyobb zenei oldalon (mi kérdőszó angolul.cd) volt, ahol egyébként gyakorlatilag lehetetlent arányt tartani, kivéve ha nem töltesz fel. 1,5 nap alatt 160Gb új anyag lett, amit több, mint 300 torrent... Sajnos a logika így megbukik...
Azért köszi
-
Llew
senior tag
Na, már ezzel a passkey-es dologgal megfogtál. Nem tudom melyik van. Azért linkeltem be az eztv saját leírását, hátha abból jobban megérthető mit csináltam, mint ahogy én elmondom. Az alapján az egész tracker TVs feddjét vettem fel, nem a külön sorozatét, és ezért kellett szűrűt létrehoznom, hogy csak az jöjjön le amit akarok. Ezért a feed szerkesztése ablakban a "Ne töltődjön le minden elem automatikusan" lehetőség van bejelölve. A "Kedvencek" között meg ott vannak a szűrők amiket a leírás alapján csináltam.
A feed szerkesztésnél az "Összes elem letöltése automatikusan a közzétett feedből" lehetőséget választom, akkor a kedvencek közé beteszi az egész feed tartalmát és minden jön, ahogy megjelent. Ezek alapján gondolom valahol a szűrözés résznél rontottam el valamit.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
kangool
tag
így állítsd be:
Szűrő: Annak a neve amit leszeretnél tölteni. A * több karaktert helyettesít a ? csak 1 karaktert. pl.: Vampire?Diaries*
Nem: Amiket te NEM szeretnél letölteni. ezt nem fontos kitölteni, ha beállítod a minőséget
Mentés: Az a hely ahova menteni szeretnéd.
Feed: Az a hírforrás amit használni szeretnél.
Minőség: Kiválaszthatod, hogy milyen minőségűet szedjen le.
Epizód sorszám: Beállíthatod, hogy melyik részeket töltsön le. Ha üresen hagyod akkor az összeset le fogja tölteni. pl.: 1x05-23Pipa be, A szűrő az eredeti névre vonatkozik a dekódolt helyett és a Fejlett ep. szűrőbe.
Ha nem működik az openoffice-os letöltés, akkor zárt trackeren próbáld ki a letöltésed, a legnagyobb seedszámú torrent letöltésével.
-
Llew
senior tag
válasz kangool #6878 üzenetére
A leírás alapján én is így csináltam meg a szűrőket. Egyedül a "A szűrő az eredeti névre vonatkozik a dekódolt helyett" nem volt kipipálva. Lehetett az a gond? Na majd kiderül, hogy most jó-e mikor a következő új letöltendő megjelenik. Kösz.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
@rglaaf
veterán
Erre jó lesz odafigyelni [link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
Asifan
tag
Olyan problémám van 15 megás nettel, hogy a torrentezés nagyon lelassítja a böngészést, néha szinte használhatatlan szintre. Nem úgy lassítja le, mint egy weboldalról való letöltés, hanem sokkal komolyabb mértékben. Ez ellen lehet tenni valamit?
-
Lőre
tag
Sziasztok.
U-torrentet használok win7x64 en. Mostanában ha megy a torrent,függetlenül attól ,hogy mekkora a le vagy feltöltés sebessége, gyakorlatilag lehal a net. Böngészni sem lehet mert percekig tart egy-egy oldal betöltése. Csak az u-torrent teljes leállítása után áll helyre.
A feladatkezelőben a futó folyamatok közt viszont a leállítás után is ottmarad az
u-torrent.exe van úgy ha többször volt elindítva és leállítva akkor több példányban is. Ki sem lehet lőni mert nem engedi.
Van valakinek ötlete,hogy mitől lehet?Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nincs valakinek beloadon sok feltoltese? Kene egy kis kolcson, ha valakinek van akkor pm-be megbeszeljuk
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Fagyi
aktív tag
Helló, webui-ban kellen egy kis segítség.
Beállítok mindent 2.0-s kliensben engedem a webui-t port teszt ok.
Doc-> App data/utorrentben benne vam a 2.0-ás webui(0.371).
http://ip:port/webui/index.html semmi, http://127.0.0.1:port/webui/index.html-re is semmi.
Eredmény: invalid request
Mit rontok el ?
csak sikerült
Rosszak a leírások[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Lőre
tag
Igen upc-s netem van és tudom ,hogy a szolgáltató igyekszik korlátozni a fájlcserét de ez
pl a beragadó torrent exe-re nem lehet magyarázat. Legalább is durva volna ha a gépembe nyúlva próbálná a korlátozást megvalósítani .Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van olyan torrent kliens amelyben be lehet állítani pl azt, hogy reggel 8-től 22-ig x max sebességgel tölthet fel, majd 22-től reggel 8-ig pedig y max sebességgel?
Jelenleg uTorrentet használok és abból is a 2.0-át és ebben nem lelem
Köszönöm az ötleteket előre is!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Tosee
őstag
válasz Newyorker #6891 üzenetére
Szia!
Én is azt használok, és be lehet állítani!
Beállítások -> Beállítások -> Ütemező -> Ütemező használata kipipál
Beállítás igény szerint...
Igaz csak egy max sebességet lehet megadni, ami a korlátozottra vonatkozik...
De úgy be lehet állítani, hogy 8-22 -ig korlátozott sebességgel töltsön fel, 22-8 -ig pedig ami a csövön kifér!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem küldeni meghívót majomparádé,ncore-ra?
Bármilyen megoldásra vevő vagyok,a többit privátbanElnézést az OFF-ért
-
kisboxi
tag
Üdv!
Volna egy kis problémám, mégpedig az, hogy Utorrent 1.8.4-et használok, és a letöltéseim csak max 1-2 percig mennek, utána leáll, feltöltéssel nincs probléma. Ha leállítom a letöltést és újra elindítom akkor ismét jó de csak az említett ideig. Mi lehet a probléma?"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."
-
STC Speed
őstag
Köszönöm azért a segítséget!
Esetleg,ha vmi más torrentre van meghívója valakinek,az nyugodtan írjon privátot,megköszönném.
-
Veatta
aktív tag
Sziasztok!
Nem találtam választ eddig:
Xp-t használok, micro torrent klienssel, tettem a gépbe egy új merevlemezt, arra felraktam a win 7-t, hogyan tudom megoldani, hogy az win 7-re feltelepített kliensbe bekerüljenek a torrentek?
Előre is köszi!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest