Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
egyfelol, mar akkor is mondtam ng-nek, hogy ez hulyeseg, masfelol, mint magad is irtad, ez nem a ph-s alapelvekbe utkozik
ha valaki annyira "fel" nem fogja kiirni kodolva sem
azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy ha erre jarna egy-egy magyar tracker adminja, nem esne le nekik, hogy a "bananzabalo", a mag (korabban vegtelen), az aszfalt, a kacsas es egyeb enevezesek eppen a o tracker-jukre vonatkozik -
VladimirR
nagyúr
ertem en, miert irtad, nem arrol van szo
csak emiatt mar volt vitam moderatorral is, mert az oldal cimenek emlitese legfeljebb olyan oldalak eseteben lehet kerulendo, ahol ezt az adott oldal szabalyzata kimondottan tiltja (van ilyen magyar oldal), de sok helyen errol szo nincs, s megint sok helyen kimondottan orulnek a reklamnakpeldaul tudom mindenkinek figyelmebe ajanlani a z*k*pcs*l*t tracker-t, ami meg ugyan beta fazisban van, de ha beindul, 75-80 ezres felhasznalolimitet igernek
a trackeren egyebkent csak filmek lesznek megtalalhatoak, ezert igen jol tudtak kategorizalni (mind mufaj, mind formatum szerint)
raadasul, mivel meg csak induloban van a tracker, egyfelol lehet barkinek regelni, masfelol igen jol lehet aranyt novelni (usercsalogatonak freeleech es/vagy 2x upload elszamolas van sok torrentnel)
emellett fontos meg, hogy nem magyar tracker-rol van szo, igy (felteve, hogy a szinkron hianya nem izgat valakit) sokkal kevesebb 16k-s upload-ba fog belefutni, mint az itthoniakon -
Core2duo6600
veterán
ezek után akkor a tracker rendes nevét fogom kiírni, így legalább mindenki tudja hogy miről szól az adott hozzászollás
(#2938) VladimirR
Ha ajánlod akkor miért nem írod le normálisan, hogy mindenki megnézhesse hiszen ha reklám a cél, akkor így nem tudja az aki nem ismeri, vagy nem hallott még róla[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Gabeee
tag
Én pont erre az "aszfaltos" megoldásra gondoltam, de nincs ezen az oldalon ismerősöm, aki meghívhatott volna. Nem sejtettem, hogy pont a DS fogja a problémát megoldani helyettünk. Én örülök neki, soha rosszabbat. Bár van egy másik, nagyon jó oldal, ahonnan szintén töltögetek (nC*r*), de jobb több lábon állni.
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Lőre
tag
Igen upc-s netem van és tudom ,hogy a szolgáltató igyekszik korlátozni a fájlcserét de ez
pl a beragadó torrent exe-re nem lehet magyarázat. Legalább is durva volna ha a gépembe nyúlva próbálná a korlátozást megvalósítani .Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs