Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• schawo

titán

válasz YASKATIR #13582 üzenetére

A btc definíció szerint pénz, nem értelmezhető a "pénzt csinálni" kifejezés. A btc-t át lehet váltani egy másik pénzre.

A 200k még mindig kevesebb, mint 1M dollár. De nincs benne 200k, nem tudom, ezt honnan vetted.

Tök mindegy, hogy hol élsz, annak a pénzfelvételi limitekhez semmi köze, azt a bank határozza meg, és a lakóhelytől független. Vagy 20 bankban van számlám szerte a világon, pedig Magyarországon élek. Rám is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint rád. Nincs kedvem végigmenni az összes létezőn bankon, de lássuk a világ egyik legnagyobbját, Barcleys [link]

"How much money can I withdraw over the counter in branch?
    There’s no limit to how much money you can withdraw over the counter in our branches – as long as you’ve got the money in your account.

If you want to withdraw over £2,000, please give us 24 hours’ notice so we can make sure the money’s ready for you to collect.

For smaller amounts, it might be easier to withdraw money from our cash machines using your debit or cash card."

Nem fogom elmondani, hogy mivel foglalkozok, de hidd el, több bank és egyéb pénzügyi szolgáltató megszervezésében, hátterének kialakításában és megalapításában részt vettem már a világ minden táján. Persze ez nem jelenti azt, hogy ebben a témában tévedhetetlen vagyok, hiszen nincs rálátásom mindenre.
    De erre pont van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés