Hirdetés
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerroChrom
tag
Ez tényleg így van, mostanság már nem éri meg egyedül bányászni. Pont emiatt nem is kezdtem solo mining-ba, mert esélyem sem lenne a blokkokat kiszámítani egyedül. Éppen ezért ma hajnalban regisztráltam magam a DeepBit nevű pool-on, ahol rögtön el is kezdtem bányászni (vagy divatosan elnevezve: "májningolni"). Mostanra már összejött 0,01 BTC, ami ugyan nem sok, de ezt már át tudom utalni a saját virtuális pénztárcámba.
Tegnap amúgy felmerült bennem egy kérdés: nincs meg annak a veszélye, hogy valaki felhackeli a saját wallet-jét és "beleír" jópár BTC-t? Lehet, hogy most jó nagy hülyeséget kérdeztem, de én is most ismerkedek a rendszerrel.
No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor) :: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- Újszerű Watch 5 Pink Gold - Rózsaszín
- Lenovo Thinkcentre M90t gen 3 Core i3 12100 16GB RAM no SSD no HDD 300W 90+ táp 32 hónap gar
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest