- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kíváncsivá tettél a Jalapeno-val is, mert én ilyet nem láttam sehol, hogy 8 GH/s. Meg a másik géppel is. Rákérdeztem KnC-éknél kb. két héttel ezelőtt, mikorra kapnám meg a nagyobbik ASIC-ot, ha most megrendelném és átutalnám a pénzt. Szeptembert írtak várható érkezésnek. Na, nem mintha fenyegetne engem akármilyen késedelem, még a kisebbikre sem tudtam összekaparni a pénzt, nemhogy a nagyra. Bár furcsállom az időpontot, mindenesetre így is több a bizalmam feléjük, mint ezek után a BFL felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 5
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Silent Hill f teszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Revolut
- iPad topik
- VGA kibeszélő offtopik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb D5 RAM + GARANCIA
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Alaplap javítás Telefon Tablet Laptop Konzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest