Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
Sziasztok.
Kezdő vagyok még. Egy egyszerű kérdésem lenne a Nicehash oldallal kapcsolatban.
Hogy és miként zajlik a kifizetés?
Addig oké, hogy küld az email címemre egy hosszú kódot és a google hitelesítő generál egy számot (2FA, 6számjegyű kódot), de mindig visszadob 2FA hibával.
Lehet láma vagyok. Mi lehet a gond? Picsafüst pénz van bent, csak szerettem volna kipróbálni a kifizetést. Kb 1600 forint. De addig nem akarom használni amíg nem tudom, hogy működik a kifizetés.
Esetleg ha valaki leírná a mikéntjét, azt hálásan megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- GL.iNet OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Gyúrósok ide!
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest