Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20014) -Skylake- válasza Heroes fan (#20010) üzenetére


-Skylake-
addikt

Oké. Látom nem értjük egymást , úgyhogy felvázolnám az én nézőpontom. Tudod én mit látok ?

Egy weboldalt , amin van egy 800x800 kép amin telibe egy gyémánt van (ez már elég egyébként) , egy cégjegyzéket amiben látom, hogy a Victor Hugo utcában van bejegyezve ahol vannak lakások , egy hip-hop táncstúdió, egy horgászbolt és egy aldi (tehát ez egy lakás címe) , látom hogy 5 millió forint a jegyzett tőkéje ami pont azért ennyi, mert ennyi kellett hogy alapíthassanak egy Zrt.-t és látom, hogy 2018.12.31 az utolsó pénzügyi reportjuk. A tevékenységük egyébként egész pontosan : "Other information technology and computer service activites."
A cégnek 5 olyan jegyzett eseménye van, ami kockázat befolyásoló volt (1 év alatt , részletek lejjebb) , 2018 volt az utolsó év amikor bármilyen pénzügyi tevékenységről nyilatkozatot tettek. Mindezt úgy, hogy a céget 2017.12.22 alapították.

Győzködjük még egymást ennek az egésznek a komolyságáról, vagy kiegyezhetünk abban, hogy azért ennek nem így kéne kinéznie ? Én benne vagyok ha ezt folytatni akarod , de akkor kézzelfogható adatokkal dobálózz úgy mint én, ne azzal , hogy higgyük el hogy ebből vetted a gulfstream-et. Mert én speciel nem hiszem el.

------------------

Egyébként a jogi nyilatkozaton nehéz nem kifeszülni , óvatosan olvassátok.

"A Blockchain Solutions Zrt nem végez pénzügyi engedélyhez kötött tevékenységet, nem kezeli a felhasználók törvényes fizetőeszközeit (HUF, EUR), nem ígér és nem fizet hozamot, kamatot, nem hitelez és nem közvetít hitelt. A felhasználó kérésére közreműködik HUF és EUR Bitcoinra történő átváltásában."

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Bitcoin topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.