- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Abból indultam ki, hogy el sem indul (ilyenbe már én is belefutottam egy régi Asrock 775-ös lap kapcsán). De ezek szerint elindul? Még olyannal is találkoztam - s talán nálad is hasonló a helyzet -, hogy elindul, de nem megfelelően ismeri fel a procit, más sebességeket, feszültséget stb. állít be hozzá. Elméletben ennek sem kellene gondnak lennie, de az eredeti procid bent hagyását azért javasoltam, mert azzal tutira megy a gép.
Ismétlem, ha a jelenlegi prociddal elindul a gép és helyesen ismeri fel, akkor nincs gond. Ellenkező esetben ha eldobja magát a frissítés közben, az gáz (is lehet). Lehet, hogy túl óvatos vagyok, de én visszateném arra az öt percre a régi procit, amíg frissíted a biost.
A többi pedig úgy, ahogy leírtad, Biztosan menni fog. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest