Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Akkor összegezve: gép összerakva Asrock FM2 A75 PRO4-M alaplap benne a Richland A8-6500 proci (baj, hogy beletettem?
) , Corsair 2x4 1600MHz RAM, XFX-450W táp. Ezek csatlakozatva, összekötve a pc házban.
1.Asrock oldaláról letöltöm a 2.50-es Instant Flash ZIP biost.
2.kitömörítem egy FAT32-re formázott pendrive-ra
3. a pendrive-ot rádugom az újonnan összerakott gépre (nincs windows rajta és vinyó sem)
4. bekapcsolom a gépet és az F6-ot nyomva előjön a bios telepítő, ami megjeleníti a pendrive tartalmát
5.kiválasztom a telepíteni kívánt biost és elindítom a telepítést
Így kell csinálni, vagy valamit kihagytam??? -
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Szerintem igen, vissza tudod állítani úgy. Biztonság kedvéért csak a legszükségesebb eszközök legyenek az alaplapra csatlakoztatva, magyarul csak azok amelyek szükségesek ahhoz, hogy működőképes legyen a gép. (Sem HDD, sem floppy, 1 RAM modul, CPU, táp, CDROM, billenytűzet) A kiírt szövegből arra következtetek, hogy valami kezdetleges BIOS-védelem életben tartotta a gépet, de a cheksum error miatt újraflashelést akar csinálni CDROM-ról, HDD-ről vagy floppyról.
Reflash -> reboot -> azonnal BIOS-ba be -> Load setup defaults -> Save and exit -> BIOS-ba be -> mindent szépen beállítani ahogy kell -> reboot -> örülés. Ha valahol gubanc van, akkor nem árt ellenőrizni az alaplapi gombelemet, hogy jó-e még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , Corsair 2x4 1600MHz RAM, XFX-450W táp. Ezek csatlakozatva, összekötve a pc házban.