- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Megpróbálkoztam a bios frissítéssel.
Az alaplap verziója: ASUS A7N8X Rev 2.00
A BIOS verziója: 10/06/2003 ACPI BIOS Rev 1007Ezt próbáltam volna frissíteni egy 2004-es Rev 1010-es verzióra, de nem megy. Az ASUS update 3 szervere közül egyik se talál frissítést, így hát leszedtem a honlapról a 1010-est, de se floppyról, se ASUS update-tel windózból nem tudom felírni.
A floppys AWDFLASH valami olyasmit ír ki, hogy program chip failed meg hogy nvidia nforce chipset only (de hiszen az nem? akkor mit nyivákol?) vagy valami ilyesmi. Ja meg hogy írásvédett a flash és gyanítom ezért nem tudta felírni az új eepromot.
A windózos ASUS update meg túljut a törlésen és a felíráson, de mikor a verify eeprom jönne, akkor dob egy hibaüzenetet és nem hajlandó továbbcsinálni. Eredmény: mintha nem is írt volna fel semmit.
A kérdés már csak az, hogy kinek sikerült ezt bármiféle hardveres bűvészkedés nélkül megoldani? Ha nem muszáj nem akarnék jumperekkel bohóckodni, ráadásul ehhez a részéhez már nem is nagyon értek.
Hogy a BIOS frissítésre mi szükség van, az egy jóval hosszabb sztori, majd egy másik (vinyós) topicban megemlítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Jövedelem
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest