Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Megpróbálkoztam a bios frissítéssel.
Az alaplap verziója: ASUS A7N8X Rev 2.00
A BIOS verziója: 10/06/2003 ACPI BIOS Rev 1007Ezt próbáltam volna frissíteni egy 2004-es Rev 1010-es verzióra, de nem megy. Az ASUS update 3 szervere közül egyik se talál frissítést, így hát leszedtem a honlapról a 1010-est, de se floppyról, se ASUS update-tel windózból nem tudom felírni.
A floppys AWDFLASH valami olyasmit ír ki, hogy program chip failed meg hogy nvidia nforce chipset only (de hiszen az nem? akkor mit nyivákol?) vagy valami ilyesmi. Ja meg hogy írásvédett a flash és gyanítom ezért nem tudta felírni az új eepromot.
A windózos ASUS update meg túljut a törlésen és a felíráson, de mikor a verify eeprom jönne, akkor dob egy hibaüzenetet és nem hajlandó továbbcsinálni. Eredmény: mintha nem is írt volna fel semmit.
A kérdés már csak az, hogy kinek sikerült ezt bármiféle hardveres bűvészkedés nélkül megoldani? Ha nem muszáj nem akarnék jumperekkel bohóckodni, ráadásul ehhez a részéhez már nem is nagyon értek.
Hogy a BIOS frissítésre mi szükség van, az egy jóval hosszabb sztori, majd egy másik (vinyós) topicban megemlítem.

Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest