Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Gesta28
üzenetére
Végig olvasva az oldalt a BGA-n kívül más alkatrészt nem ismer a szerzője.
Minden bekezdésben csak a ic-chip-vram szerepel holott nem csak ezek lehetnek a hibák.
Valóban sokszor van ilyen kommersz hiba de ez egy sablon..
Szerintem keress fel itt a topicban egy hozzád közel eső valóban hozzáértő szakit aki minőségben többet nyújt picivel drágábban mint ez a "cég". -
gliga69
tag
válasz
Gesta28
üzenetére
Ez a cím nem kamu?
Csak azért, mert google mapson nem találtam.
Néztem volna egy street view-t a bolt utcafronti látványáról, de a 3. kerületben nem találtam lőrinc teret.
Kezdő embernek tűnik nyelvhasználat alapján huszas évei elején járó versenyzőről lehet szó, aki , mivel mással nem tud az árakkal igyekszik versenyhelyzetbe kerülni, a fent említettekről nem is beszélve.
Ezzel nincs is semmi baj, mindannyian elkezdtük valahogy. Viszont ha tényleg az a szitu amit írtál, azaz embert keresel elvégeztetni munkát, akkor ne hozzá vidd, az ár ellenére, mert nem biztos hogy korrekt lesz. Érdemesebb inkább killhateséket, vagy másik tényleg szakértő gárdát felkeresned, ha pedig valami gerillamarketing lett volna akkor az nem jó helyre került, mert vagyunk itt páran véresszájúak szakmabuzik! Mindezt mondom úgy hogy a legkevésbé sem szeretnélek megbántani! -
netzoli
tag
válasz
Gesta28
üzenetére
Én csak átfutottam az oldalt, pl ezt: [link] és az alábbi bejegyzéseken egy jót mosolyogtam:
-További információért használjon kékhalál mentesítő eszközöket, alkalmazásokat.
-Munkatársaink a BGA-zás nagymesterei.
-és az óngolyócskák még ami nagyon tetszettSzámos speciális felszerelést használunk annak érdekében, hogy szolgáltatásunk a lehető legprofesszionálisabb és a legmagasabb szintű legyen. Optikai BGA-zó felszerelésünk lehetővé teszi az IC-n lévő óngolyócskák alapos feltérképezését. A vizsgálat során kiderül, ha a golyócskák kiestek a helyükről, elmozdultak vagy megsérültek. Munkánkat nagy felbontású mikroszkópok segítik. [link]
Bár ez még nem jelenti, azt hogy nem ért hozzá, de egy kicsit zavaró, hogy se név, se cím. Ha valakinek professzionális eszközei vannak, mint pl. több komoly mikroszkóp akkor az már feltételez egy céget. A cégek pedig szerintem kicsit többet is megmutatnak magukból, ha mást nem is a de a nevüket biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest