- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGuru
tag
válasz
hanley #16155 üzenetére
Pont most volt nálam 2db CQ61 telepítésre és az biztos volt hogy működnek! Viszont nálam annak ellenére hogy eredeti HP töltővel próbáltam az oldalsó LED az aljzatnál világított, de nem indult el vele egyik sem. Majd megkaptam az előzőleg használt utángyártott töltőt amivel minden gond nélkül elindult mind2 gép!
-
RoboGuru
tag
válasz
hanley #16161 üzenetére
EFI jelszós Macbooknál volt olyan hogy megírva az eepromot csak a leddel vacakolt, de nem adott képet. Azt tudni kell hogy az alaplapon az egyik oldal felvolt szakadva az eeprom chipnél, így máshonnan kellett elhozni ezeket a kapcsolódási pontokat. Egy darabig szivattam magam, aztán inkább hozattam bele egy előre programozott 100%-os működő chipet. Mert nem lehetett tudni a felprogramozás nem ok vagy a beteg oldal operációja. Azóta is szuperál ez a páciens! Ezzel csak azt akarom mondani ha több hiba lehetőség is fennáll, akkor amit lehet érdemes minél hamarabb kizárni. Mert hosszú és idegtépő lehet.
A te esetedben nem biztos hogy a bios vagy csak a bios a gond! -
hanley
csendes tag
válasz
hanley #16155 üzenetére
Szia! Előzőleg be sem kapcsolt a cucc a táp jack melletti led,ha a tápot rádugtam felvillant egy 3 mp-re aztán kialudt. Először valamilyen zárlatra gyanakodtam,de nem találtam semmit. Bios ic-t felprogramoztam másik tartalommal és most táp ráadáskor a jack melletti led folyamatosan világít ahogy kell,de bekapcsra bekapcsol majd leáll! Létezik,hogy a bios csak félig meddig kompatibilis vele? Tapasztalt már valaki ilyet ennél a típusnál?
-
laika1200
csendes tag
válasz
hanley #15820 üzenetére
Meglesz az, én szorítok. Viszont ha ilyen képeket linkelsz hosszú rézkígyókkal "gazsiék" meg fognak keresni hogy mit csinálsz a felesleges színesfémmel...
Próbáld ki egyszer úgy hogy előre felvágod a harisnyát kb. jó centis darabokra (szélesebb pákahegyet használsz) és picit több fluxot teszel a chipre. De persze mindenkinek megvan a kedvenc technikája. Alátétnek én nikecell lap helyett pl. szilikon sütőlapot használok, jól tapad, bírja a hűt és könnyen takarítható.
-
hanley
csendes tag
válasz
hanley #15712 üzenetére
Sziasztok !
Bocsánat, hogy ilyen sűrűn postolok engedély nélkül, úgy, hogy még a közösség be sem fogadott, ám bár én remélem, hogy így lesz, s nem haragszotok meg, csak szeretném megosztani a sikereimet !
Az előzőekben szó esett egy xbox-ról, s annak sb hibájáról, valamint a puklis gpu-ról.
A gpu-t is cseréltem, s most pöcc-röff:
Minden jót az uraknak !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Last Epoch
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Vicces képek
- Canon EOS DSLR topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest