Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys
üzenetére
Közben megoldódott nálam, semmi se volt igaz abból, amit leírtam, illetve csak tünetei voltak más dolgoknak. Semmivel se tudtam hatással lenni a dGPU-ra, végül átkapcsoltam a powerplayt folyamatos akkus üzemre és így felére esett a videoteljesítmény, de megáll 70 fokon. Játékokban szerencsére nincs érezhető hatása, úgyhogy ez a tanulság amd mobil gpu-k esetére, legalábbis egyedi implementációk esetén.
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys
üzenetére
Bakker, sikerült... Csak nem úgy. Végigpróbáltam mindent az XTU-tól kezdve, ThrottleStopon át, MSI Afterburner és TRIXX-ig, semmi. Mondom, megnézem, mit csinál akku nélkül. Hát power throttle volt a dolog mögött. Valami ördögi mérnöki csalafintaság okán a 69+°C és a power limit közt lineáris összefüggés van. Most el tudott menni a dGPU (és az egész rendszer) 83°C-ig, tovább nem erőltettem. Beállítok neki egy -50mV-os undervoltot, javaslok egy hűtőpadot és írom a számlát. WIN!
Azt ne firtassuk, hogy ettől a dilatációtól el fog engedni a dGPU, úgyhogy becsületes szervizesként a vastól való megválást is javasolni fogom. -
Tamás9x
őstag
válasz
IO.sys
üzenetére
Ha megszünteted a dedikált tápját, és hajtva nem döglik le... Nem emlékszem, hogy a fedélen a szellőző nyíláson itt van e plusz perforált lemez, mert azt alapból ahogy megjön le is tépem, szinte mindről.
Egy everest stressz teszt log-ban csak látod mi az ami hamarabb befűti a házat.. -
Reggie0
félisten
válasz
IO.sys
üzenetére
Hat, a kar mertekenel nem az a kerdes hogy mukodeskeptelen-e, hanem, hogy mitol es az mennyiert javithato. Ha elore megmondod neki, hogy kockazatos es csak igy vallalod akkor rendben van. A masik megoldas, hogy inkabb nem vallalod.
Biztositas nem tudom erre van-e, mernoki munkara(pl. tervezesre) lehet kotni, kivitelezesre is, sot olykor kotelezo is. -
Reggie0
félisten
válasz
IO.sys
üzenetére
Ezert nem szabad elrontani
Szerinted ha a foldmunkas miatt leomlik egy lakoepulet akkor siman annyit mond, hogy dehat a munka csak 200e forint, szoval mossa kezeit?
Vagy ha az autoszerelo agyonvagja a motort rossz olajjal, akkor azt mondja, bocsi, csak 40k az olajcsere?Nyilvan hiba mindig elofordul, ezt belekalkulalod a munkaidba, ha kijon az, hogy az esetek 5%-aban lesz gond, akkor annyival dragabban kell csinalni az osszes munkat es ott visszajon. (Vagy biztositast kell kotni.)
A protokol az, hogy vallalod a feleloseget azert amit csinalsz.
-
netzoli
tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Ugyan nem spray, de én nem rég vettem egy ilyen kompresszort: Hyundai HYD-24F csendes kompresszor. Nagyon jó. Zárt térben, üzletben használom és érthetően lehet beszélgetni mellette és kb. olyan hangos, mint egy mosógép. Én eladtam a régi nem brutálisan hangos makitámat.
-
-
IO.sys
őstag
válasz
IO.sys
üzenetére
Ezt a két portékát találtam ebayen:
27Pcs BGA Reball
100g Solder Paste Lead-freeJók kezdésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő