Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martillo
tag
Szerintem ki fogom probalni, mert Tisza szereto vagyok es tetszik ez is, mivel kiserteties...
Csak azt kell megvarnom, hogy valamelyik Tiszam megadja magat es vehessek uj cipot, de mar 2 eve varom, hogy a regebbi szetessen, de csak nem akar. Korabban nem voltam hozzaszokva ahhoz, hogy 1 evnel tovabb tudjak hasznalni egy cipot...De a link elmentve es az uzletbe is be fogok nezni, mert nagyon bejon!
-
Czimby
addikt
Hát igen, tagadhatatlan
Csak amíg a Tisza Compakt full bőr cipő 30e Ft addig ez 20e és egyéni elképzelést is megvalósítanak.
Meg valahogy a talp kialakítása nekem jobban tetszik formailag, és ha jól látom a tiszánál nincs is körbevarrva.
Amikor elmész egy viszonteladóhoz, ott csak méretet próbálsz, megmondod milyen összeállításban kéred és kb 3 nap alatt legyártják majd házhoz kiküldik.
Azért ez eléggé szimpatikus.
-
gingerbalm
aktív tag
-
Czimby
addikt
Cipő jöhet ide?
Kinek van tapasztalata a Magyar!!! GT Cipő manufaktúra termékeivel?
A leírás alapján nagyon csábítóak, csak minőségi olasz bőr és talp sehol sincs textil a cipőben stb...Megjelenésre is egész szépek szerintem.
-
válasz
beholder00 #92 üzenetére
Több hétig szokott tartani, dátumot én még soha nem láttam erre vonatkozóan, de a vége felé már csak néhány termék marad, azok is szélsőséges méretekben (XXL és társai).
Ennek apropóján elmondom a saját álláspontomat férfi ruha ügyben a márkákkal kapcsolatban és érdekel a ti tapasztalatotok is.
Ár/érték arányban még leértékelés alkalmával sem mondanám erősnek a kínálatot a Zarában, az anyagminőséget tekintve egy rakás fos már nagyon-nagyon régóta. Ha az Inditex csoportnál maradunk, akkor egyedül a Massimo Dutti vállalható, de az meg nem olcsó.
Én H&M "Premium Selection" pólókat, pulóvereket esetleg kabátot szoktam venni, de a sima termékvonal ennél a márkánál is egy szemét. Ja, meg néha van nagyon jó minőségű farmerjük, ami még jól is áll, ebből is van kettő.
Van, hogy a Mangóból is rendelek ezt-azt, itt legalább árulnak tiszta gyapjú öltönyöket, zakót is, ha valakinek ez számít.
Cipőből csak Geox, Timberland és Vagabond, minden más márkával megszívtam már. Ezeket érdemes német Amazonról venni, naponta változhatnak az árak, pl. olyan cipőt is ki lehet fogni 65 euróért, amit itthon a hivatalos üzletben 42.000-ért adnak.
Egy bajom van, hogy büdösödik a pólók hónalja akár már 1-2 hónap használat után (márkától függetlenül), bármilyen dezodort is próbálok ki, szerintem az anyagukban van valami vagy a textil színezőkben, mert mintha a fehéreket ez a probléma kevésbé érintené.
-
beholder00
tag
ZARA akciót tudjátok meddig van? Nem látom vmiért a lapon :/
-
Breki
veterán
Mai akciüó !
Nem saját kép !
Deichmannban mától 3 akciós vásárlása esetén a 3. ingyen van és még beválthattam hozzá 3 születésnapi kupont. Ezért fizettem 12.000 Ft-ot.
-
Breki
veterán
válasz
Watcher45 #86 üzenetére
Gondolom ezt nekem írtad, köszönöm utánanézek. :-)
Egyébként most tegnap jött meg a sportdirectes rendelésem
Nike Zoom Train Complete nagyon frankó megérte az árát méret is jü
Ezt a falevél, vagy hogy hívják cipőfűzőt még szokni kell.
Slazenger Plain T-Shirt Mens - sikerült egyel nagyobbat rendelnem, de ezért az árért öt perc alatt sikerült eladnom.
Ezek kívül még Dunlop Canvas Low Felső Edzőcipő és csapatsport hátizsák jött.
-
Watcher45
tag
Sima ali vagy ebay keresés alapján találsz, de [link] példának egy link. Én Győrben itthoni hobby üzletben szoktam venni de leginkább mikrokordot. Óraszíjat kötöttem már belőle és karkötőt is a paracord karkötőt eléggé bumfordinak tartom mindennapos hordára, lányoknak meg pláne népszerűbb microcordból kötve. Van itthoni netes forrás is pl [link]
-
Breki
veterán
Megérkezett tegnap az ötödik 11.11-i ruha rendelésem.
Ezzel ötből öt, ami jó minőség és pont jó méret.
Negatívumok
Vékonyabb mint ahogy a képek alapján gondoltam a bélése,
viszont jó meleg így is.
Kicsit melegítő hatású inkább.Pozitívum
Pont jó a méret minőségi varrások szép cipzár kapucni, szintén igényes szép csomagolás.
Meg vagyok elégedve vele kicsit a kapucnis zsinórt hosszúnak érzem azon gondolkozom, hogy azt cseréljem egy fehérre ami rövidebb és így színben harmonizálna a logókkal. Lehet cserélem van úgyis fehér világítós cipőfűzőm ami sötétben fluoreszkál, kicsit fura így elsőre, de azt hiszem jól mutatna. Na majd meggondolom
A terméket innen rendeltem.
-
Breki
veterán
Írtam pár hozzászólással feljebb egy inget az nekem maximálisan bejön és van több színben is.
Elég magas vagyok és hosszú a kezem ezért én is féltem, hogy rövid lesz az ujja, de szerencsére tökéletes.
Pedig ez slim fites ing rizikós volt, hogy nem passzol pontosan úgy ahogy kellene.Még ezen gondolkozom, így, hogy már tudom a méreteket.
Egyébkénmt elegáns öltönyhöz való ingeket én a Vogele-ben szoktam venni mikor akció van.
-
Breki
veterán
válasz
Mr.Csizmás #74 üzenetére
Ezt a mondatot nem teljesen értem.
-
st6969
őstag
Nagyon régóta vadászok már inget Aliról (vagy máshonnan...). Már lassan az ár sem nagyon érdekelne (na jó, azért de), csak az, hogy tényleg jól passzoljon és jó anyaga legyen.
Van otthon olyan ingem, aminek a méretei megfelelőek (általában S-es vagy XS EU), de az Alin rendre rövid az ujja 2-3cm-rel. Ha az ujjhossz jó (ami ritka), akkor nem elég szűk mellben, stb...
Két szabóságot javasoltak, ahol ujjhossz is választható, viszont nem olcsó (min. 4db-nál azért már megéri).
Egyik ez, másik meg ez.
Ezen vacillálok most. -
Breki
veterán
Mai ajánlat egy magyar bolt, illetve webáruház ahová régóta szeretnék személyesen eljutni.
Kérdezhetnétek, ha Kínából bevállalom méretezés alapján a terméket innen miért nem.
Csak azért mert amit kintről rendelek és ötezer az itt tizenöt, de még így is marha jó ár ha fel lehet próbálni.
OMBRE Men's Fashion, Made in EU.
STREETWEAR FOR MODERN MEN
MAGYARORSZÁGI KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÓ, IMPORTŐR WORLDSTYLE LTD.
Nagykereskedés, Kiskereskedés, Webáruház.Az Ombre termékek modern férfi ruhák, melyek élenjáróként képviselik a legfrissebb nemzetközi trendeket.
A márka fiatal és fiatalos férfiaknak készült sportos felsők, pólók, pulóverek, ingek, dzsekik, kabátok széles választékával rendelkezik.
Az aktuális férfiruha divat kényelmes és elegáns darabjai egyaránt megtalálhatók kínálatában, változatos színekben, fazonokban.
A webshopon kiválasztott termékek személyesen is átvehetők az OMBRE Márkaboltban.
Budapest II. ker. MAMMUT I. Bevásárló Központ Lövőház utcai földszintjén, bejárattól balra a 2. üzlet.
Nyitvatartás: Hétfő - Szombat 10-20 óráig, Vasárnap 10-18 óráig. www.ombreshop.comZakók
Kabátok
Egyszer beszabadulnék oda lenne mit próbálni. :-)))))
-
Breki
veterán
Hátizsák Akció !!!!!
AUGUR 2017 Brand Design Men'S Travel Bag Man Backpack Waterproof Teenager School Computer Packsack - BLUE
Három fajta színben. Figyelem: Save an extra $5.08 for using the App
-
Breki
veterán
Na ami megjött már és nagyon bevált.
Slim fites ing. Teljesen jó a méret és a minőség is.
Még gondolkozok egy ilyenen is.
-
törölt tag
Maradjon persze, csak hogy már itt is kotekedik valaki...
-
w.miki
veterán
pont pulóvert szeretnék, cipzárosat, ami viszonylag elegáns, munkában is fel lehet venni, nem olyan, mint egy mackófelső
a másikból te melyik méretet vennéd magadnak? -
Breki
veterán
A márkátlanságról meg ennyit.
-
Breki
veterán
válasz
XboxGamePass #53 üzenetére
Én meg tapasztalatból mondom, hogy ez hülyeség !
Akik mások topikból jönnek tudjak, hogy konkrét példákat mutattam be ott amik megérkeztek és jó minőségűek, persze utána kell járni és megfogadni az itt leírt tanácsokat, elolvasni az értékeléseket és utánajárni.
kb 6 ruhás rendelésem van ami 11.11-én próbáltam ki abból öt jött meg és mindegyik bevált részletesen írtam is róluk a másik fórumban.
H&M-ről meg csak annyit, hogy egy ötvenezres facebook csoport tagja vagyok ahol a nők sokat rendeltek korábban H@M oldalán és mostanában csak a panaszokat olvasom, indok nélküli rendelés visszamondásokról, minőség és méretbeli dolgokról. Köszi de nem !
-
Breki
veterán
Pont jó, nem laza vékonyabbat alá tudok venni, de inkább pulóverként használom ing ezt rá esetleg még egy és kabát
Még egyszer mondom, ez kabátnak látszik a képeken, de ez inkább pullóver !!!
Olyasmi mint egy pulár pulcsi mert bár vékony nagyon jól tartja a meleget. Vastagsága elsőre csalódás volt ez a minősége pedig pozitív csalódás.
-
w.miki
veterán
válasz
XboxGamePass #53 üzenetére
Nálunk nincs HM, de ahol jártam, ott sem voltam elájulva a minőségtől
Nem mintha értenék hozzá, de olyan papírruháknak tűnt. -
XboxGamePass
senior tag
Kérlek benneteket, ha jót akartok magatoknak ne vegyetek aliról semmilyen ruhát. Miért jó onnan egy márkátlan, nagyon rossz minőségű ruha, ami csak képeken néz ki jól és piszkos nehéz belőni a méretezést. Tessék körülnézni a H&M oldalán vagy bármelyik leárazáson, sokkal jobb minőségű ruhák és ugyan annyiért vagy még olcsóbban is lehet kapni. Tapasztalatból mondom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest