- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #15557 üzenetére
Többet is osztottam itt, 2 db-ot találtam tegnap este, amiket el is használt a fiók tulajdonosa, aki késett szállítás miatt kapta.
Bocsánat, hogy akkora tróger vagyok, hogy elosztogattam az összes kupont fórumtársainknak kettő kivételével, amit a gazdája használt el tegnap este és ma délután. Késő este hívott kolléganő, hogy nem talál sorry kupont (mert elosztogattam), és rendelni akar, ezért áttúrtam a levelezését.
1
2
3
4
Többet osztottam privátban kérőknek (bár mindenkit nem tudtam kiszolgálni), ezeket nehéz bizonyítani, vagyis lehetetlen a szabályzat alapján.
Szóval nehéz szalonképes szavakat találni az ilyen "kedves" fórumtársunk viselkedésére, de akkor még egyszer elnézést kérek, amiért próbáltam felhívni a figyelmet a 1-2 éves be nem aktivált kódokra, amiket még ma is elfogadott. Értelemszerűen nem mindenkire vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged