Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ma nyomtunk egy jo kis 2v2őt ollieval
ha ö felrakja akkor meglehet nézni de holnap én is felrakhatom. Meg már elég sok expert mapot sikerült megcsinálnom de vannak olynaok ami egyszerüen elképesztő milyen nehezek... nem tudom majd nézek replayeket de van amit tul nehéznek látok. nem ugy nem sikerül hogy: "jaj elrontottam valamit" hanem az a: "most ez hogy van?" emg az áll leesés, hogy gözöm nincs mit lehet ezel csinálni, pedig már játszom egy ideje, amugy 80as lvl fölé ment az egyik deckem, a pure fire is mindjárt 70es.
a kövi pure shadow lesz már megvan jo pár lap csak menne le a harvester ára...gyuri: az én nevem Horja, szolj és akkor az Insane Godot megcsinálhatjuk az könnyu advon. meg a töbi is amit mondtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha ö felrakja akkor meglehet nézni de holnap én is felrakhatom. Meg már elég sok expert mapot sikerült megcsinálnom de vannak olynaok ami egyszerüen elképesztő milyen nehezek... nem tudom majd nézek replayeket de van amit tul nehéznek látok. nem ugy nem sikerül hogy: "jaj elrontottam valamit" hanem az a: "most ez hogy van?" emg az áll leesés, hogy gözöm nincs mit lehet ezel csinálni, pedig már játszom egy ideje, amugy 80as lvl fölé ment az egyik deckem, a pure fire is mindjárt 70es.
a kövi pure shadow lesz már megvan jo pár lap csak menne le a harvester ára...