Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
persze tudnék nem ígérem hogy ma, de talán holnap, mert le kell játszanom. amiről én is nzétem az ugye a pöcccs miatt már nem jo mondjuk kb 18perc.
amugy a lapok, én másképp gondolom, ugye folyamatosan jönnek uj playerek és mint az élő példa mutatja depression is veszi a lapokat, tehát kereslet az uj playerek miatt mindig lesz szerintem, ük is vesznek boostert de akkor is talán az arány kicsit afelé hajolhat hogy több lap lesz kinn de csak nagyon kevéssel növekszik a szám szerintem nem omlik töle össze a dolog, bár ki tudja.
más, még a hétvégén mert csak akkor van időm nyomni, vasnap délután elkezdtem összerakni egy pure fire paklit, régen is szerettem volna ilyet, jo pár lap miatt amik nagyon tetszenek
a frost nature lemondtam, 2okbol nem tetszik valahogy nem megy vele és lassu és nekem nincs időm ennyi uprgade közül összefarmolni ami kell az uj pályákról és azokat amugy sem szeretem. tehát arrol lemondtam, visoznt a nature fire eredetimet megtarottam amivel már 65ös deck levelem van 70is lehetne sztem minden chargeal de a nem fontosakat nem raktam még rájuk pénz hiány miatt
visoznt igy is van egy 40 krüli fire deckem ugye sok lap ment bele az első paklimbol, és pol ugy van hogy a 3. orbig tehgát az első 2 orbon csak 3as szintu lényem van
a Promo fire dancert nagyon imádom, most azon vagyok hogy juggert szerezzek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a frost nature lemondtam, 2okbol nem tetszik valahogy nem megy vele és lassu és nekem nincs időm ennyi uprgade közül összefarmolni ami kell az uj pályákról és azokat amugy sem szeretem. tehát arrol lemondtam, visoznt a nature fire eredetimet megtarottam amivel már 65ös deck levelem van 70is lehetne sztem minden chargeal de a nem fontosakat nem raktam még rájuk pénz hiány miatt