Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #6301 üzenetére
Mingyá, most indítottam el a játék letöltését.
Este móka? -
Topikgazda
válasz Aventador91 #6295 üzenetére
Jaja... nekem is bejön... bombázgattam ma.
Persze azér ha van elég vadász, vagy jó vadász, akkor nem annyira OP.
De az hogy quick repair van, meg átrepülsz a resupply felett és minden fasza unlimited, az nem rossz.
Viszont a medic smg használhatatlan fos lett... az assault meg túl pontos messzire.
(#6303) zzola
Nekem most el kell húznom, de olyan 21 felé majd jövök kb.
Gyertek majd discordra aztán toljuk együtt... illetve használjátok nyugodtan nélkülem is.
Egyik sráccal most délután toltunk együtt pár kört.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Leon77
őstag
Na jó nagy user error volt. most olyan átlag 140 fps-em van high beállításokkal. A frame rate limiter 120 ra volt állítva
Öröm és bódottá Ja és 90-100% gpu használat olyan 50% proci mellett.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Topikgazda
-
Silεncε
őstag
válasz FollowTheORI #6307 üzenetére
Akkor megpróbálom. A BF1-et is médiumon tolom, alapból nem is fut rosszul (be kéne állítani rendesen, csak lusta vagyok), ami zavaró, hogy néha igen-igen beakad és droppol egy nagyot, nem tudom, mitől (a hőfokok rendben vannak amikor nézem). Lehet, hogy a 8GB ram kevés neki? Mert akkor valszeg az V-nek is kevés lesz (mondjuk nemsokára akarok még tenni 8-at bele, mert single-chanelben a Ryzen se futja ki magát)
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Erősen meglepő lett volna, ha a proci nem lett volna elég
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Leon77
őstag
válasz ScomComputer #6310 üzenetére
Láma voltam (frame limiter be volt kapcsolva)
Ez az m1a1 valami isten fegyó Nahh, kezdem is élvezni nagyon a gémet. qrva jó
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
törölt tag
Nincs valakinek még meghívója?
-
SkyS1gn
félisten
Alapból nincs időm játszani jelenlegi életvitelemmel, meg lehet tényleg kiégtem
Aztán lehet hogy a 10óra végére megtetszik, de egyenlőre no buy nekem. Gondolkozom a monstrum laptop eladásán is valami thin n lightra.
Amúgy csak én nem találok conquest szervereket? tegnap mind teli volt alig lehetett bejutni.
(#6316) zzola Na de ez az hogy ha meg is venném tudom hogy csak "porosodna", pl ilyen hogy challengek meg gyüjtögethető dolgok már a BF1-ben sem érdekeltek, abba is csak 150 órát raktam megjelenés után pár hónapban, azóta csak van. De ha toltam is, csak elindítottam és játszottam letojtam a sok sallangot már.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Looserke
őstag
Én i7 3770 és rx580 8GB kombóval.
-
Topikgazda
-
voodoo98
addikt
Most szedtem le újra a játékot. Hiába kattintok a Play-re, nem történik semmi: Cloud sync és ennyi, ledob a tálcára.
Ilyenkor mit kell/lehet csinálni?
Köszi!Szerk.:
- Origin Premierem van és az origin szerint 6 órám van a játékban.
- BF1 indul
- letöröltem már a BFV profilját a Documents-ből
- Origin In-game disabled[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Silεncε
őstag
válasz FollowTheORI #6319 üzenetére
Lehet hogy emiatt van a beszakadó FPS? Nem offolok tovább, csak emiatt akartam nemsokára kártyát cserélni (1050 --> 1050 TI), akkor inkább ramot vennék (az máshova is kéne)
-
Topikgazda
válasz Silεncε #6321 üzenetére
Elképzelhető igen.
Szerintem a VGA is lehet akár, de arra kisebb az esély.
Ha van egy 2600-ad meg egy 1050-ed akkor előbb ramot vegyél... aztán később egy másik VGA.t.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bivalyolo
őstag
válasz FollowTheORI #6322 üzenetére
Vagy a win10 csodálatos memóriamenedzsmentje, ami elfelejti üríteni a készenléti memóriát.
persze nem árt a +8 giga ram, de ettől még előfordulhat,hogy meg megakad a fenti probléma miatt.
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #6320 üzenetére
Másik (régi) windows-ról sem indul, szóval vmi szerver oldali dolog lehet. :S
Need for Speed:
"too many computers have accessed" hibát ír. Gondolom a 2 windows-os indítgatások miatt.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz NewHope88 #6328 üzenetére
Hiába, nem fog menni. (remélem neked azért igen) ...legalábbis nekem nem ment. Leszedtem újra az egész game-t is. Origin uninstall/install is volt. Cache törlés is.
Szerintem várni kell valameddig. NFS Payback legalább vmi értelemes hibaüzenetet visszaadott!
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
-
Lendova
őstag
Valaki fel tudta használni a BF1-ben feloldott outfit tokeneket?
Nekem csak a Premier-es bónusz elérhető.All fiat goes to zero.
-
STC Speed
őstag
Szerintem egész jó lett a játék, viszont félek mert eddig minden bf be elrontották a hitreget+ idővel a grafikai igényt feltolták és egyre kevesebb lett az fps,hogy vegyük az uj karikat
-
voodoo98
addikt
válasz ScomComputer #6340 üzenetére
Most mar megy. nem tudom, h a srac csinalt-e meg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz STC Speed #6339 üzenetére
Kik, a gyíkemberek?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@rglaaf
veterán
senki nem streamel? há mi van itt?
PSN:BiZzare_0 ️
-
k-adi
nagyúr
válasz Aventador91 #6295 üzenetére
nice!
-
3L1T3
addikt
Fu skacok egyelőre csak az Origin Access trial-t nyomom de nagyon tetszik. Utoljára a BF3 tetszett ennyire.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Leon77
őstag
Ha map töltése közben kilépek ablakba, meghal, pontosabban tölti a mapot holnapig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest