Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #14295 üzenetére
Nekem mindig az a videó ugrik be egy ilyen módból, hogy egy serpenyővel kergeti a másikat az meg fut fut és ez megy 3-4percen keresztül Hát nagyon élvezetes játék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
válasz FollowTheORI #14295 üzenetére
Már alig várom
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Topikgazda
válasz Leon77 #14294 üzenetére
Nem néztél videókat róla?
Kb perceking futkorászás, aztán lövöldözés... vagy te lősz le valakit vagy téged... aztán futkorászás tovább.
Meg sasolhatod észreveszed e a kempereket ugyanúgy, mint az alapjátékban, mert a láthatóság nem lett jobb.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Leon77
őstag
válasz kisza25 #14293 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy 64 emberrel egy ekkora pályán mi lesz, unalom, vagy sem??? Meglátjuk. De azért valljuk be, nem ér fel plusz 10 pályával így látatlanban sem.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
l.skywalker
félisten
cdkeys-en Xbox-os verzió ~7500HUF [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Leon77
őstag
válasz giornalista #14289 üzenetére
Én valahogy kötve hiszem, hogy 10*akkora lenne, másrészről pedig ha kiadnak egy nagy mapot akkor az nesze paraszt, ez felér vagy 5 mappal?
A Bf1-et megvettem, de sokat nem játszottam vele, mert nem nagyon jött be az I. vh-s feeling.
Amikor bétáztunk BFV-el oda-vissza voltam, hogy milyen jó..... erre van 9 map....
csak reszelik a bugokat, minden egyes patc-el, amivel megszüntetnek egy bugot, csinálnak másik 10-et.És nálam ki is fulladt a játék, megvárom a BR-t, hátha jó lesz, mivel még nem játszottam ilyen játék módot, ha nem jün be, akkor majd ősszel visszanézek és minden percet, amit a gép előtt töltötenék plusz futással fogok...
-
BerserkGuts
őstag
válasz FollowTheORI #14282 üzenetére
Jó az így mert különben mivel játszanánk?
Ez egy beta teszt
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Lendova
őstag
válasz CptAdamica #14283 üzenetére
11 napja voltak egy event-en, ahol zárt ajtók mögött játszottak kb 2 órát. Ami gameplay-t látsz tőlük, azt mind akkor vették fel.
All fiat goes to zero.
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #14282 üzenetére
+1.
Ha ilyen kaki marad a fejlesztés, 0 új pálya, akkor én befejeztem az EA játékok vásárlását!
Úgy is jönn access PS4-re, majd évi pár ezer forintért jó lesz nekem is, ami bekerül a csomagba... -
sixpak
nagyúr
válasz giornalista #14280 üzenetére
Nekem már régóta ugyanezek a bajaim a játékkal.
Már amikor kiderült, hogy nem lesz premium, akkor tudtam, hogy ezt megszívja mindenki.
Ott tartunk jelenleg, hogy egy ingyenes játékba több órat raktam másfél hónap alatt, mint amit 80 euróért vettem, fél éve.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Topikgazda
Én még mindig tartom ez a játék 1 évvel korábban lett kiadva, mint kéne... nagy fafej volt aki ez kierőltette a piacra és nem látta hogy nincs kész semmilyen szinten. EA vagy DICE menedzser volt tökmindegy... remélem az állásába került.
Egyetlen menekülő utat látnék én itt most, ha komolyan gondolják... hogy szépen, mint a BF1 Revolution kiadás is volt, "újra elindítják" ezt a játékot idén ősszel és szépen addig dolgoznak az új pályacsomagokon, legalább két-három nagy méretű csomagon amit utána megjelenéskor és a következő negyedévben kiadok stb.
Ha én most ott lennék és erről dönthetnék ezt csinálnám.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
9 pálya van, nem?
-
giornalista
senior tag
wow, ez a roadmap óriási csalódás. jól mutatja, hogy mekkora gondok vannak ezzel a játékkal és ezzel a fejlesztőcsapattal. látványosan nem tudják, hogy kell live service-t csinálni, és az is látványos, hogy még most sem tudják, hogy hová scale-eljék a játékot.
eltelt fél év és a microtransaction-öknek se híre, se hama. mondjuk egy normális assignment rendszert sem tudnak csinálni, szóval talán jobb is így, de vegyük észre: a gyengébb sale-ek után ez a fajta monetization lenne az, ami életben tartja a játékot.
na most, ezekért a béna skinekért senki nem fog pénzt fizetni, a Battlefront 2 után a lootboxok ki vannak zárva (pedig a R6S remekül megél belőlük), a Premium pass-t megígérték, hogy nem lesz. mi marad? a játék konkrét kiherélése.
10 pályánk van 6 hónappal a launch után. siralmas. most jön egy BR mód, tavasszal még egy pálya, a nyáron még egy vagy kettő, de megy a titkolózás.
tényleg ennyire nem értik a realitást, hogy ennél a játéknál nem a titkolózással, a "can't wait to tell you more!"-al fognak játékosokat és bizalmat szerezni, hanem a teljes nyíltsággal.
a roadmap gyakorlatilag megmutatja, hogy ennek a játéknak vége. a DICE képtelen live service modellben gondolkozni. házon belül évekre előre meghatározott, fix tervnek kellene lennie, de valószínűleg nincs. attól függnek, hogy az EA mennyi budget-et hagy a fejlesztésekre, az meg a microtransaction-októl függ, amelyben meg aligha bíznak eléggé. ebben legalább igazuk van.
totális földbe állás ez. inkább tartották volna meg a premium pass-ot akkor, csak lett volna mondjuk 30 euró, nem egy teljes játék ára. ennek így semmi értelme.
-
Leon77
őstag
válasz sixpak #14278 üzenetére
Lehet, angolul mondja, hogy Berta lol én tényleg deltát hallottam. THX
-
Leon77
őstag
Tegnap kipróbáltam az új patch-et.
Első benyomások: Darabosabb lett a játék érzetre. Lett egy új bug, ami eddig nem volt, panzerfaust, ha kifogy, akkor is előveszi néha (ami ugye röhej, mert azt eldobod) és lehet vele célozni is, kiugrasz a bokorból és lősz, de nem történik semmi és amíg felocsúdsz a tank szépen kiszed. Ezt elég gyakran csinálja, eddig, ha elfogyott, akkor hiába nyomtam meg a gombot, nem vette elő.
Játszottam cq-t is. Tudom, lehet csak az én mániám, de nem hiszem el, hogy még mindig hibásan képes mondani az elveszett objektíveket. Atention, we have lost objective delta.
Erre felkapom a fejem, hogy mi??? Az majdnem az utolsó obj, és mi dominálunk, nézem a mapot és B-t veszítettük el...
Egyébként szvsz rendesen megfogyatkozott a játékos állomány. Frontlines a kedvencem, 2 hete még kb két oldalt le tudtam görgetni a szerver keresőben, tegnap este meg, igen péntek este, meg alig volt háromnegyed oldalnyi és ott sem mindenhol volt telt ház. mentem játszani, Meccs után meg félház maradt és kábé a csata feléig sikerült elérni a közel tele szintet oldalanként 14-16 játékossal.
Megvárom a BR módot, aztán meglátjuk, lehet majd ősszel előveszem, hátha lesz pár új pálya, meg talán lesznek custom szerverek stb, nem értem miért nincsenek még...
-
Aventador91
őstag
válasz ice cube87 #14207 üzenetére
az egyetlen dolog amiben jobb lesz mint a többi br játék, az a hangok. itt tényleg hallod rendesen még azt is ha rohadt messze lőnek
-
lofagi
addikt
JackFrag se boldog,hogy nincs új pálya, csak MÁJUSBAN! LOL
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dtomka
veterán
Ezzel az updatel jól elb... ták az AP mine-t....
-
bul07
nagyúr
válasz guftabi96 #14266 üzenetére
12-13 hol???
Nem csak 9 pálya van?És ha jól értem amit eddig néztem, nem lesz új pálya csak a Narvik pályát megnövelik BR miatt
Az nem új pálya max egy kicsitTöbbi módhoz kellene gyorsan nagyon gyorsan min 3-4pálya.
Nem majd valamikkor[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz l.skywalker #14270 üzenetére
Ígéretesnek tűnik! Ha ezeket hozzák és az előzőleg általad linkelt útitervet tartják, akkor év végén talán hajlandó leszek beszerezni a játékot egy akció keretén belül.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gery14
senior tag
Nekem a frissítés óta nem omlik össze visszont uj map legalább 4 jöhetne plusz uj fegyverek mert rohadtul unalmasak már amik vannak pályák es fegyok is.. Amugy ezt a co-op dolgot nemtudom minek erőltetik még egy emberel nemtudtam játszani 😂
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #14259 üzenetére
5. fejezet: Csendes óceáni hadszíntér
Legalábbis az Art of Battlefield V. könyvben ez a kép van:
Awakening the Giant: mibe, hogy ez Pearl Harbor lesz...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz BerserkGuts #14267 üzenetére
25.
-
tyielow
aktív tag
válasz BullKoxa #14265 üzenetére
Restart nekem is megoldotta.
Az imént toltunk egy meccset, 1x csak kidobott. A főmenübe. Ahol indította egy friendem a squadjával a játékot. Létezik hogy emiatt dobott le, hogy ő rögtön egy másik squaddal indíthassa a meccset velem????!!!
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
BerserkGuts
őstag
Nincs is BR méég majd csak 28-án?
Most letöltött egy köteg semmit wondershön12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BullKoxa
őstag
válasz tyielow #14262 üzenetére
Így már értem mért tünt el a Realtec hangcucc ikon a tálca jobb sarkából. Itteni emberrel játszottam és mondtam volna neki nekem hogyan van beállítva a mikrofon, mikor látom sehol az ikon. Pc Restart, és érdekes ott van, míg nem játszom a hibátlan BFV-l .
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz l.skywalker #14259 üzenetére
Nem lesz ez rossz, jön itt tartalom még idénre úgy néz ki. Több új map, új módok, és hát a BR is nyilván kitart jódarabig. Ha BR sok új eladást jelent, talán még fel is gyorsulhat újra a fejlesztés, az eredeti tervek szerint.
Bár igazából mindegy mit mondanak vagy csinálnak, mert ha van rajtuk sapka, akkor miért van, ha meg nincs akkor miért nincs.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bul07
nagyúr
Régen volt
A második és harmadik körnek ugyan az volt a pontja, képen is látható faházikó mellet
De hátrébb tolták és így harmadik körre a szürke zónába kerülMilyen észerű indok van arra hogy sehol nem lehet lőszer felszedni a harmadik körben
Pont hogy ezzel érték el hogy nem fog támadni a páncélossal mert nem tud lőszert felszedni így ha kifogy még magát se tudja megvédeni
-
tyielow
aktív tag
Nálam az update full befosatta a gépet, más progik is befagytak. In-game meg nincs audio... minden fillért megért ez a játék!
YouTube: toty1ka
-
Topikgazda
-
nimmrody
tag
Pingvines nem lesz ebben?
Az a legjobb )
-
l.skywalker
félisten
Főbb pontok kiemelve:
3. fejezet: Trial By Fire
Firestorm - március 25.
Combined Arms (új misszió) - április
Mercury (új pálya) - május
Outpost (új játékmód) - június4. fejezet: Defying the Odds (júniustól)
Up Close and Personal (új pályák és játékmódok)
Marita (új pálya)
Urban Combat (új pálya)5. fejezet (őszi kezdéssel)
Dice azt mondja, hogy a 4. fejezet azoknak fog kedvezni, akik kedvelik a közelharcot, az 5. fejezet viszont egy teljesen új hadszintérre fog épülni.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
lofagi
addikt
válasz guftabi96 #14254 üzenetére
Úgy látszik,hogy Májusig még várni kell a pályára, aztán meg majd csak Júniusban. Ezt azért ők sem gondolhatták komolyan...
Azt mondom, ha lenne még kb 5 pálya, akkor ráérne ezek a pályák a későbbiekben, de így. :\
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
dkess
őstag
Én 99% -ban Breakthrough -t játszom. Ezen a lőszeres dolgon én is gondolkoztam. Szerintem ezt nem hibának gondolták, hanem direkt van így.
Egyfelől az új 'A' és 'B' -ről visszajárni töltögetni a nagyfolyón át - hát kb. elmenne vele az idő. Érdemes így megoldani, hogy ne legyenek kempelgető meg a map hátulján utazgató tankok. Igenis előre kell menni és beosztani. Másfelől ekkor a támadó németeknek 2 tankjuk lehet. Amennyiben elvesztenek bármennyit, akkor nem kapnak újat.
Tehettek volna töltőpontot az új 'A' és 'B' -re, de nem tették. Igen, az ezt követő hármas pont 'C' -jére kell menni tölteni, ami ráadásul az angol kezdőre néz (kockázatosabb). Azaz akkor egy teljes javítás/feltöltéssel kell kihúzni addig vagy a végéig. Nincs kempelés/map hátuljén körözgetés meg alibizés - menni kell és pontot foglalni, ha nem akarod letenni a tankot. Minden egy irányban mutat - ez nem bug, hanem játékmenetet előremozdító feature.
A mondandód többi részével maradéktalanul egyetértek.
-
bul07
nagyúr
Nem értem én ezt alapvető hibákat nem tudnak javítani, sőt még raknak is bele
Breakthrough módba nem javították a 3pár pontnál a járművek javító pontjának a elhelyezését
Még mindig nem lehet se lőszert/javítást elvégezni mert szürke zónába kerül a javítótöltő pontEltűnt hogy mennyi élet van még hátra a körből, de tényleg ilyen ordas nagy hibát
Na meg eltűnt a feladat értesítő is, mondjuk hogy a napi feladatba teljesítésre került valami
-
blaca83
őstag
válasz Pro!Petya #14243 üzenetére
Én is csak néztem tegnap este, hogy driver hiba vagy a monitorom kalibrálása szállt el???
Nagyon zavaró és felesleges is. Remélem mihamarabb kiveszik a játékból ezt a marhaságot.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Locutus #14247 üzenetére
Próbáltam azt is , de nem jött be
egy fking noob vagyok, lételemem a medkit és a reload
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Úgy néz ki a régebbi 416.94-es driverrel megszűnt a random crash
Kb ~10+ óra gameplay óta![ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Szerintem BF4-ből kellett volna ezt a BR-t leágaztatni egy önálló játékká, mint pl az Apex is a Titanfallhoz képest, jobb lett volna, mint ez a 2.vh-s környezet és a fókusz is maradhatott volna az alapjátékon inkább... bár tény, hogy így még egyedibb... de nekem annyira nem jött be így videók alapján.
Mondjuk biztos hozzátesz hogy nem vagyok BR fan se.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
guftabi96
addikt
-
addikt
válasz Astroboy #14238 üzenetére
Az szép gyűjtemény!
Hát hogy a Battlefield V eddig korhű, azt nem mondanám. Reflex irányzékok meg mindenféle skinek sem voltak régen, illetve ahogy mondtad nők sem harcoltak ezeken a frontokon. Ráadásul sokkal több harckocsi és egyéb jármű vonult fel a háborúban, mint ebben a játékban. Ja és ne feledd, a játék szlogenjét: Battlefield V - WW2 as you have never seen it before.
Szerintem ez a helikopáter jó ötlet bele, változatosabbá teszi játékot.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
lofagi
addikt
Amúgy nem értem ezt a felháborodást a helikopteren. Egy szállító egység lesz csak, legalábbis nekem ez jön le a videókból. Nagyon másra nem lesz alkalmas. Viszont azért azt ne felejtsük el,hogy ez lesz a legnagyobb pálya eddig a BF történetében, már a Hamadán is megunom a futást az első 1 perc után nem,hogy akkor majd itt. Kell valami amivel nagy területet lehet átszellni. Szerintem teljesen belefér.
Ja és azt mondtam már,hogy ez egy K... Játék?! LOL
-
Astroboy
őstag
válasz Hopkins95 #14237 üzenetére
Polcon van eredetiben, ahogy az összes a 3-ig bezárólag, de nem értem hogy jön ide egy 16 éves spéci DLC. Az V ahogy eddig észrevettem korhű, majd' minden fegyó és jármú stimmel, + nem látok a firestorm elnevezésben semmi fikcióra utaló jelet, azért nehezményeztem az előbbieket.
Szerk: jujdejó volt ezt most visszanézni...tegye fel a kezét, aki egy percnél tovább fent tudott maradni azzal a kis darázzsal a levegőben![link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Astroboy #14224 üzenetére
Ezek szerint te vagy nem követed túl régóta a sorozatot, vagy elfelejtetted már: "Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII" Intro
-
STC Speed
őstag
royalba nem lesz kevés a 64 fő? 100 as kellene erre a mapra szerintem
-
Astroboy
őstag
válasz laskr99 #14225 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal, szinkrokopter volt az, nem igazi helikopter, csak sok repülésben járatlan laikusnak és cikkírónak úgy látszik még ma is ismeretlen...
Girokopter, a kopterek őse, amiből az egész indult. Alacsony fordulatszámú főrotor az emelkedéshez, így nincs szerkezeti forgatónyomaték, így nem kell ellen-rotor vagy farokrotor, az előre haladáshoz pedig elég egy erős csillagmotor:
Szinkrokopter, ahol a rotor forgásából eredő forgatónyomatékot egy egyazon, vagy párhuzamos tengelyen elhelyezett rotorral kompenzálják(kamovok még ma is ilyenek):
A girokoptereket fejlesztő nácik a háború végére valóban eljutottak egészen a szinkroig, de a tengeralattjáró-felderítésen kívül nem sok hasznát vették. Gyenge volt, nagyon szélérzékeny és kis hatótávú. A farokrotoros elrendezést és annak előnyeit meg még nem találták fel. Azokból lett a mai helikopter.
Első úgymond "rendesen használható" helikopterek egészen a koreai háborúig nem kerültek nagyobb számban haderőkhöz, akkor is az USA szárazföldi bevetései után elsődlegesen életmentő szerephez jutottak. Sok katona köszönhette akkoriban az életét ezeknek a kezdetleges szitakötőknek, akinek nem ismeretlen a M.A.S.H. című sorozat, azoknak ez a téma sem az.
Szóval az, hogy igazi helikopterben ülve játszhatunk a második VH alatt, már-már sci-fi kategória, még ha ez pár embernek nehezen elfogadható is.
-
guftabi96
addikt
Jó lett a patch. Soha nem volt még ilyen szar a netcode
Breakthrough-nal nem mutatja, hogy mennyi ellenfél maradt még, csak a kis célkereszt látszik.#KeepFightingMichael
-
gyilok82
csendes tag
-
Astroboy
őstag
Most néztem meg a trailert, eddig egész történelem hű volt a játék(kivéve a sikítozó néger nőket), erre most beraknak helikoptert, ami akkortájt tán még papíron sem létezett.
Majd' tíz évvel később a koreai háborúban jelentek meg az első bevethető szitakötők. -
zzola
titán
Et valami előre megrendezett gameplay? Ennyi kib@szott noob nincs is a világon!
AZ elején Yoda kézrátétellel gyógyít?
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz prokxy #14211 üzenetére
Úgy, hogy keresgélni kell a fegyvereket, aligha.
Max ha fix helyeken vannak a fegyverek, és kiismerhető a rendszer. De csak nem követték el ezt a hibát.
Ha random a található fegyverek helye, akkor elég változatos lehet a kimenetele minden egyes körnek.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kisza25
félisten
válasz kisselandras #14218 üzenetére
azt csak ellenőrzi, nekem 9,49GB-ot szedett le
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
lofagi
addikt
LOL mi ez a revive?! Kézrátétellel gyógyít wow!
-
prokxy
veterán
válasz CptAdamica #14212 üzenetére
Persze, tudom, ha olyan lenne, mint néha szokott a saját gameplay-ünk, akkor nem lenne kedvcsináló!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #14209 üzenetére
Tele lesz az egész kempelő csipákkal meg bipodos (késes macikkal ), má' látom, csak úgy csattognak majd.
Ezek az enemyk azért egy CS 1.4 low bot szintjein sincsenek, sztem az irodájukból beültettek 1-2 titkárnőcit azt toljadneki, feladat: mészosztlősz.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
CptAdamica
veterán
Megyen!
-
kisza25
félisten
remélem ellenem is ekkora noobok fognak jönni
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
jozefgucci1
addikt
A videóban szereplő botokat honnan szedik elő arra kíváncsi lennék
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ice cube87
csendes tag
-
deadwing
addikt
válasz balage1989 #14184 üzenetére
"Future Frame Rendering off"
Ez azért fura. Nálam a bekapcsolása majdnem duplázta az fpst. DX11
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
blaca83
őstag
válasz Pro!Petya #14191 üzenetére
Biztosan van valami az NVIDIA driverrel, mert én is a napokban felraktam az újat és kevesebb FPS-em van mint előtte ugyanazokkal a beállìtásokkal.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Locutus
veterán
válasz FollowTheORI #14181 üzenetére
Egyáltalán semmilyen stabilitási gondom nincs 1070-el.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.