Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.C.E.
aktív tag
Kis érdekesség...megint csaló hegyek hovalegyek...de az már mi hogy az ariz nevű nemelég hogy 500 as szintüre csalta magát de ott is csalnia kell..kb 5 ször akadtam össze vele mindig fordult rám egyből ... vallhack meg kis fegyver turpisság...
-
A.C.E.
aktív tag
Mai utolsó kör....Aki ért hozzá az látja hány csaló volt a játékban mindkét oldalon...
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
tizen- huszonszintű emberkék kimaxolt fegyverekkel, élettel....tök logikus hisz már az a csaló aki nem csal ebben a retekben....
-
A.C.E.
aktív tag
Gyerekek egy xmen hülyegyerekjáték lett ebből a kiváló gémből....a csapatok fele csalóból áll ki.
-
A.C.E.
aktív tag
-
A.C.E.
aktív tag
Hát gyerekek ez valami szuperhősös hülyegyerekjáték szintre esett vissza köszönhetően a sok csaló elmeroggyantnak.
-
A.C.E.
aktív tag
Annyira szar lett ez a game a sok szarcsimbók csaló geci miatt hogy nem is játszok ezzel a rakat fossal többet. A következő részt meg sem veszem, egy fillért nem adok ezeknek a majmoknak, idióta óvodás skineket tudnak rakatszám produkálni egy csalófiltert meg basznak beletenni.
-
A.C.E.
aktív tag
Ha ez megnyugtat legutóbb 6 járműbe szálltam be, 4 seperc aknára futott, egy elakadt egy kissebb sziklában és a tag addig erőltette hogy ő márpedig akkoris felmászik rá amig 2 assault szarrá robbantotta, egy meg elment a világ végére és onnan lövöldözött talán madarakra? miközben egy jó balanszú körben voltunk, több percbe tellett mire visszakutyagoltam az eksönhöz. Szerintem hülyegyerek Pistikék apu accountjával beléptek kicsit tankozgatni....nem kellenek ide csalók hogy szétbasszák a játékot...
-
A.C.E.
aktív tag
A tankosok többsége ekkora ikunuku? Már nincs kedvem beülni egyik mellé sem.
-
A.C.E.
aktív tag
Tök jó lett ez a játék az utóbbi időben....ahogy betesz egy menetbe rögtön átnézem a balanszot meg a statokat aztán lépek is ki......
-
A.C.E.
aktív tag
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
lofagi
üzenetére
igen de retorzió járna érte... lenne repülős amelyik már - 300 as szinten lenne. a játékot a csalók basszák el leginkább multkor egy 500 as szintű repülős csalóval találkoztam, kb 3 perc alatt véget ért a party time...
az egész játék arról szólt hogy éledek aztán megdöglök...igazán nagyszerű élmény volt. -
A.C.E.
aktív tag
válasz
üzenetére
Így meg nem egy második világháborús lövölde hanem agy összedobott "hülyegyerekjáték" ennyiből már jöhetnének a kengyelfutó gyalogkakukk és egyéb barátságos skinek és figurák...mondjuk van egy pár vicces dolog aminek öltözve rohangálnak a pályákon pl gázálarcban, szado mazo szerkóban stb stb.....Gondolom egyes alakulatoknál a "pro" katonáknak ilyesmit is lehetett, aztán csodálkoznak ha szembe fut veled kapásból megsorozod az alijent mert fingod sincs hirtelen ez melyik csapatban is "díszeleg"....
-
A.C.E.
aktív tag
Észrevétel....szerintem sokkal jobb lenne a játék ha bevezetnék a baráti tüzet...megnézném a sok "ász" bombázó arcát mikor egy össznépi hentelés közepébe dobnának egy bombát és pikpakk mínuszban lenne a K/D statjuk..milyen dolog az már hogy a becsapódó lövedék szétválogatja ki a barát és ki az ellenség?
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Igen...nézem a videókat a tubon és ott azok a fegyverek amik nálam is ki vannak maxolva 0% recoillal működnek, nálam meg úgy ugrál a kezemben mint a vadmusztáng...Hack huszárok sztárolják magukat és basszák szét a játékokat ezért van hogy 600-0 ra győznek, pl ma is volt hogy az ellenséges csapat szólított fel mindenkit hogy lépjünk ki a meccsből mert csaló van közöttük... a normális játékosok zöme nem csalással akar játszani attól függetlenül hogy nyernek e vagy veszítenek.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Gabor777
üzenetére
A csapatmunka...a múltkor egy squadba csatlakoztam ahol szóban kommunikáltunk és kb 6 sorozatban eggyütt nyomultunk, adtuk az infót egymásnak és nagy élmény volt, de a legtöbb ember meg bekapcsolja a mikrofonját, a háttérben ordít a gyerek, üvölt a tuc tuc zene meg hallod az egész família nemi életét....
-
A.C.E.
aktív tag
Így van, amikor meg baszókás questek voltak pl nyírj ki 3 embert vele mindenki baszókával rohangált a pályákon és szartak a csapatmunkára.
-
A.C.E.
aktív tag
Mai játéktermés...Balansz...egyik brigád 3/4 rész 150 rang feletti, másik 3/4 rész 100 alatti...eredmény: 600-0. és írogatja a baromagyú hogy ilyen meg olyan jó kör volt... hát nem tudom ebben mi a jó hogy 10x gyengébb ellenfelet legyakunk...
-
A.C.E.
aktív tag
Na egy új dolog...assaultként beugrottam egy tankba géppuskázni egyet, majd kiugrottam levadászni egy baszókást, akarom célzásra emelni a fegyvert mi a fax távcsőbe nézek? Akkor döbb hogy sniper lettem minden további nélkül.
-
A.C.E.
aktív tag
Na kapisgálod már hogy miről beszélünk már fél éve ezek az csiterek akik szétbasszák a játékot, tegnap engem is szarrásorozott egy kar98 at használó "villámkezű... pár napja egy szuper "pro" meg kolibri pisztollyal halomra lőtte a népet, tegnapelőtt meg egy bombázó végtelen szuperbombákkal parádézott....
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
szuk_jozsef
üzenetére
Futtas egy keresést a malwarebytes progival...nálam is volt ilyen mikor valami orosz genyák megpróbálták lenyúlni az accountomat.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Egyvalamit nem tudok megérteni...ez egy játék.. mi a lócitromot élveznek a csaló squadok azon hogy mindent megnyernek a csalásukkal...itt nincs tét csak annyi hogy egy jót szórakozzunk...aki itt csal milyen szarember lehet a való életben? Mikor összefutok velük én is nekiállok leszarni a játékot, fegyvereket fejlesztek, stb ha nekik ez kell? Szépen össze kéne fogni ellenük ahol megjelennek mindenkinek kilépni a játékból játszanak a mikro *öcsükkel egyedül, ne itt kompenzáljanak.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Ja igen...jópárral összefutok mostanában, az x-men kutyafasza hozzájuk, meg ha egy "assaultos" lövedéke csak elcsípi a füledet már fekszel is mint a fürdős ku*va....
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én egy "profi" shotgunos kemperrel találkoztam, az csak egy dolog hogy engem kapásból kinyírt, de amíg döglődtem addig láttam hogy 4 másik csapattagomat is egy lövéssel leszedte úgy hogy a 5 bejáratú bunkerben előre tudta honnan érkeznek...hiába na ennyit tesz a 7. "érzék"
-
A.C.E.
aktív tag
Most nyomtam egy fjell kört, 700-500 állásról kezdtünk, 500-0 ra vesztettünk....
-
A.C.E.
aktív tag
Na 3 hét után mondom tolok pár kört, nem is értem hogy miért nem az a játék neve hogy "Cheaterfield 5 "
-
A.C.E.
aktív tag
A játék lassan élvezhetetlen, a csalók úgy elkúrják ahogy kell, aztán meg megy a sírás hogy senki nincs a szervereken. Az EA is tisztába lehetne vele hogyha hagyja akkor ennek a szériának meszeltek,
vagy lesz szigorú retorzió a csalókra vagy részemről kuka. -
A.C.E.
aktív tag
Egyre hulladékabb ez a game. Eddig kiválóan hasított 70-100 fps sel most meg lag hegyek meg 30-60 fps...na meg random kivág az asztalra, meg x men karakterek játszanak...eszik a skulót mint a palacsintát, végtelen lőszer, végtelen élet, 190%sebzésű lőszer stb, el is ment a kedvem ettől a "piece of shit"- től.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen...kéne már szólni hogy készítsenek egy pályát ahol a csalók mérhetik össze mérhetetlen "tudásukat".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A.C.E.
aktív tag
A játék balanszolás megint a béka segge alatt....vagy 300-500 ponttal nyerünk vagy vesztünk.....hú de fasza, egy nap ha egy élvezetes menetet el tudok kapni akkor már örülni kell....
-
A.C.E.
aktív tag
Épp az a BF játékoknak a vonzeteje hogy megtörtént harcokat, valósághű helyszíneken lehet a segítségével "újraélni" ezért furcsa számomra hogy büszkék arra hogy kijönnek egy ugymond "székfoglalós" játékmóddal én ennél többet vártam volna azért.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Neked ebből az jött le hogy ezt irigységből írtam? A pofa medic alapfegyverrel osztogatta a fejeseket 6 szor futottam össze vele, hat fejlövés....
-
A.C.E.
aktív tag
A másik dolog hogy nem tudom megkülönböztetni néha az ellenséget igy lövök mindenre mint a barom, volt hogy egymás mellett lövöldöztünk össze vissza az ellenféllel mire rájöttünk nehezen hogy nem egy csapatban játszunk..... De ugye a sniperpistáknak nehezükre esik a ellenfél jelölése vagy lehet hogy nem is tudja némelyik hogy van ilyen opció.....
-
A.C.E.
aktív tag
A kedvencem mikor egy adott pontra lespawnolok és vagy fél kilométert kell futnom az anócásban rejtőzködve a sniperpisták elől hogy odaérjek ahova szeretnék, vagy berak a hirig közepébe aztán mire észheztérnék már a teremtővel koccintok megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már nem is merek "tankolni"....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
FollowTheORI