Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
(#14099) bajszatlan
BC2 mekkora áttörés volt, imádtam! ...
Nos, én a Tides of War miatt is, azóta nyomom a Rusht, hogy bejött,
Az eredmény: konstans agyérgörcs.

Gyakorlatilag felmegyek 1 szerverre és a vérpistihadsereg oldalán kell szívnom. Annyira gázosan rosszak, hogy el kell lépjek. Kövi szerver... szintén.. esetleg a 3. reconnectre már valami elfogadható helyre kerülök. Persze akkor is átgyalogolnak rajtunk, nem érünk semmit.
Amikor látod, hogy a squadtársad egész meccs alatt a spotolós távcsővel fekszik és fegyvert sem ránt.
Az ellenfél tankkal csinál 40-0-át, de senki nem veszi elő a panzerfaustot.
Medic egy sincs. Ha van, észre sem vesz.
És kisz*ptok. De úgy, hogy az ellenfél se jó ám. Mert az ottani brigád fele is csak kitámasztani tudja a sarokban. Hát megőrülök ettől a 100% casual játékostábortól

Mindez akkor enyhébb talán, ha spancival discordon együtt vagytok, mert akkor legalább ketten figyeltek egymásra... de így... édes istenem miért játszom

-
bajszatlan
tag
Battlefield evolúció. Jól látni hol romlott el minden

[link] -
Lendova
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe: Silk Battlefield V
-
-
Astroboy
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Csinálhatnának pár No Achievement szervert, mert ez a dolog valóban néha flusztráló. Én beállítanám a customot úgy ha rajtam múlna, hogy az lenne a "rendes" játék, ahol a gyalogok mellett a tankosok is a w betűt nyomják s helyett, és a földön fetrengés során a sok gilisztának folyamatosan csökkenne a HP-ja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
prokxy:Dettó, csak háromcá' óra alatt...a 4-ben rosszabb volt a helyzet szerintem, de mindegy...

Este leszel-e? -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Na de kérem, ne felejtkezzünk meg azokról, akik napokig szenvedtek azzal, amikor 20 killt kellett szerezni tankkal, ellenséges pont támadása közben.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
üzenetére
Nálam volt ilyen hiba hogy kidobott tálcára, és volt egy furcsa csippannó hang is
Próba kép letiltottam az Originba a barát jelzéseket (játékba lépés, bejelentkezés, kijelentkezés) és azóta nem dobott ki tálcára
Bár exe hiba szokott lenni akár szerver keresőbe is, ha olyan kedve van
(#14085) prokxy
Szerencséd van, és azért szoktam érdekes játékosokkal találkozni, meg egyértelmű csalókkal is
-
törölt tag
Nektek is rendszeresen kilép a játék?
-
törölt tag
Dehogy csak akkor.. egy amimbot csaló megállíthat egy egész offenzívát rush módban... gondolom tudjátok, hogy a csaló progik nem csak aimbot-ot jelentenek, hanem közben látja az ellenfeleket a falon keresztül (wallhack), magától újratölti az életerőt (godmode) és a legjobb, amikor házakon és hegyeken keresztül is eltalál. Biztos láttatok már ti is olyan snipert, aki a földet célozza a pálya egy rejtett zugában és 65/0 az aránya. És a legdurvább az egészben az, hogy az ilyen csalókkal már heti-napi szinten lehet találkozni.
Komolyan mondom nektek, ha valahogy milliárdos leszek egyszer, beperelem ezt a gané céget, amiért magára hagyta a becsületes játékosokat!
-
törölt tag
Ahogy itt olvasom a véleményeteket a játékról egyre jobban megerősít abban , hogy egyelőre messziről kerüljem inkább. Nem elég , hogy félkésznek tűnik a játék, még csalók is vannak benne. És ezért perkáljon az ember? Köszönöm EA talán majd 1 év múlva

Addig elleszek a BF1-el meg a BF3-al

-
törölt tag
Az előbb találkoztam két csaló gecivel, aimbot-ot toltak pofátlanul. Mindenkit kinevettek és flegmán noob-nak neveztek mindenkit a troll faszjancsik!
Az ilyeneket miért nem zárja ki a rendszer?
Hol van a nyilvános ban lista?
Hol lehet jelenteni az ilyen sutyerák rohadékokat?
Köszi!
-
Qtya123
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én nem bánom, hogy hamar lehet teljesíteni. Ha épp olyan a hetem, akkor lehet nem lenne elég időm megcsinálni a küldetést, ha túl nehéz lenne.
Amúgy az előző küldetésben a Mosquito nagyon el lett találva. A 4000 lb bomba a gyalogosok és tankok ellen, a baszom nagy front ágyú a kötözködő repülők ellen eléggé jó. Végre van egy jobb alternatíva a Blenheim helyett.
A JU88-C-t most fejlesztettem ki 4-es specializációig, az annyira nem adja a 2x250 kg-os alap bombákkal meg a butterfly personal aknákkal. Igaz ott az alap Ju88 jól fel van pakolva. Szóval szerintem az új Mosquitoval egész jó lett a német-angol ballansz bombázók terén.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A Firestorm az külön játék lesz vagy elkég az alap BF V-t megvennem?
Deluxe is jó áron van. -
Lendova
őstag
A következő 7-en az alábbiak jönnek:
-Firestorm gameplay trailer
-Firestorm gameplay videók youtuber-ektől
-Roadmap
-dev talks videó -
pigatt
őstag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Igen erre, gondoltam, az a baj, hogy nekem több beállítás is kellene játékonként. Például multi fps játékoknál nem használok semmilyen Sync technológiát, így ha azt globálisan kikapcsolnám az rpg-nél nem menne a g-sync, mert azt alkalmazásonként csak ki lehet kapcsolni, de be nem, annak globálisan kell aktívnak lennie. Remélem, hogy hamarosan elfelejtik ezt a hülyeséget, mert ez így nekem felejtős!
-
BullKoxa
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
Hello! 3D beállítások kezeléséről beszélsz? ha igen nekem is azt csinálja , de én tudok játszani addig ami ki nem dob az asztalra , a játékot bezárja. Én az energia gazdálkodásnál szoktam maxra tenni a kártyát minden játéknál.Ennél meg kifagyás után Optimálisra rakja vissza ! Most a 3D -nél a globálisban tettem Maxra a kártyát és most jónak tűnik, és most vissza veszi így is a feszt és az órajeleket ha nincs terhelés alatt a kártya nem úgy mint régebben.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Hosszú idő után gondoltam újra előveszem a játékot, erre az fogad, hogy az NV Control Panel minden indítás után a Global beállításokat húzza rá a BF V-re, de csak erre az egy játékra! Mi ez a sz@r?
Nálatok is ezt csinálja? -
CptAdamica
nagyúr
Amúgy ez a chat auto moderator még mindig egy nagy vicc. Beírod, hogy "fasz vagy", erre vissza adja, hogy: "fasz ****", aztán beírod, hogy ": DDD" és vissza jön, hogy: ":***". Mi?
-
BullKoxa
őstag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Hello! Köszi szépen , ha ma is kidob ez a sz@r akkor kikapcsolom az SMT-t ,
Pedig én már az Oringin-t is újra raktam, és a játékot is leszedtem újra SSD-re. NV Drivert 3-4 már próbáltam, jelenleg a legújabb van fent .
(#14043) propetya85 : Pedig bíztam benned hogy ismét tudsz adni tippet mi a f@sz van e BFV-l . Mert már oly sokszor segítettél nekem .
-
zzola
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Itt mit kell nézni?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az nagyon szép!

Amúgy nem tudsz építeni ilyen lőszeres ládát? Vagy az lenne a jó, ha a kocsival tudnának neked szállítani lőszert.

-
giornalista
senior tag
Én kb. eddig bírtam ezt a játékot. Rendkívül lehangoló és szinte semmi szórakoztató nincs benne. Az első néhány hetet leszámítva gyakorlatilag nincsenek jó meccsek, általában az egyik csapat átgázol a másikon. Ha abban játszol, még tűrhető az élmény, de ha kb. esélyetek sincs semmire, mert 5 perc alatt vége a meccsnek, az vajon miért jó bárkinek?
Most ez a Rush is... Számomra borzasztó. Semmi értelme így az egésznek, nem ad élményt, élvezetet, a szaros skinekért meg kár darálni, ahhoz rövid az élet.
A Conquest meg egy kibaszott camp fest, az egyik legjobb taktika fél évvel a megjelenés után is a háton fekvés a sárban
Ezt sikerült összehozni. Kevés pálya, BF1-ből reuse-olt és újként eladott fegyverek, mint weekly content, nem, köszönöm, de ez egyszerűen nagyon kevés.Még a Firestorm-ra visszanézek talán, de aztán nagyon fájó szívvel lezárom ezt a Battlefield V korszakot, néha kocából visszamegyek majd, de aztán már azt sem. És ez nyilván nem érdekel senkit, jól tudom
Mégis muszáj volt leírnom. Mert nagyon csalódott vagyok, hogy ez lett ebből a játékból. Fél évvel a megjelenés után sincs még kiadható állapotban egyszerűen, olyan, mint egy amatőr projekt, ami túl nagyra nőtt.És ezúton üdvözlöm tényleg azokat, akik kitalálták ezt a kronológiai sorrendet, és kiadták a világ első II. világháborús játékát bármilyen WW2 feeling nélkül, a Tigris tankot leszámítva.
-
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez az Anthem miatt van, túl sokat tolod...

-
Aventador91
őstag
éjjel akartam menni egy-két kört, de amikor elindítom a játékot, leugrik a felbontás 1280-ra, 60hz-re, és ha át akarom állítani 1080p-re, 75hz-re akkor kicrashel egyből a játék. csak bezáródik. a windowsban visszaugrik a felbontás magától. wtf?
-
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen én is pont arra gondoltam.
Az nagyon fokuszál a gameplayre. 
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meg volt mondva hogy ez a két hét a Rush-ról szól.

Abban kell mindent csinálni (ideálisan).
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ja, kb. Engem az idegesít fel, amikor elkezdem CQ-ba, aztán csinálj hatástalaníts 3 bombát rush-on...
(#14050) lofagi Nekem egyedül ez a 3 hatástalanítás rágósabb.

-
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sok embernél viszont előjön, elég csak a gugliba annyit írni random crash bfv ....

Valszeg a géppel van baj -..... ahha : mert a másik X játék gond nélkül fut csak ez a hulladék nem. Értem szval a gép a szar
MA is tanultam valamit! 
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem az a cél a készítőknek,hogy senki ne tudja teljesíteni
Van ott azért épp elég benne amivel lehet sz.. szenvedni. 
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elfogyott a fantázia... mondjuk jobb is, fenének sincs kedve ilyen hülye feladatokkal szívni, ha nem muszáj.

Mondjuk eddig mindegyik tides of war hét olyan volt, hogy 1 hosszabb este alatt simán meg lehetett csinálni 100%-ra.
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a mostani heti küldetés nagyon vér pistákra van szabva, egyedül ami több időbe kerül az az utolsó, szerezz 200 killt a squad-al, de az első is mi? Szerezz 5 killt? Jó hogy nem már szüless le 1x a pályára.
-
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt néztem már, ott van 1-es mód, viszont konzolon nem tudom átállítani 1-re.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
BullKoxa
üzenetére
Most nálam ujra elkezdte a random kilépést pár napja ..

Oc-val és anélkül is. Csak Ez Az egy szaros hulladék game
Hónapokig semmi baja nem volt aztán egyszer csak elkezdi úgy hogy egy drivert sem cseréltem azóta.
Összeszedtem a "megoldásokat" amiket az EA és a többi fórumon találtam rá.:
-Repair
-Reinstall
-Origion Cache Clear
-Registry clean
-Oc-t visszavenni ha van
-drivereket cserélgetni
-Win reinstall(jah és ha ennek ellenére is random kilépeget akkor marad fejvakarás mert már nem tudnak mit kitalálni)
Elmehetnek a f@aszomba!!!

Egyértelmű hogy a játékkal van baj mivel baszott sok user panaszkodott már ugyanerre a hibára, erre OP rendszert rakjak ujra meg társai...
Szánalom az egész!! -
zzola
titán
Ribeyrolles 1918 tud egyes lövést?
-
BullKoxa
őstag
válasz
balage1989
üzenetére
Szia ! Neked is random kilépett a játék ? ( engemet tegnap vagy 20X dobott ki aztán meguntam a pibe. )
-
balage1989
tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Hali!
Én is leszedtem DDU-val a nvidia drivert és felraktam a legfrissebbet. Azóta hibátlan. Végre nem lép ki a játék.
Köszönet!
(Nem elég csak frissiteni az újabbra, le kell szedni, és friss telepítés. Számomra érdekes, de működik)
-
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Kicsit késve, de megvettem a játékot, gyorsan végigvittem a bevezetőt majd go multi.
Gondoltam kipróbálom DX12-ben, kilép, újraindít és ismét kezdi a bevezetőt.
Kilép, restart, indít ismét bevezető.Nem jegyzi meg a gombkiosztásokat sem.
Mi lehet a gond?

-
zzola
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mert BR-ben nem lehet kempingezni?
Mitől lenne free kill? Meg sem tudod közelíteni...Szerencsére a Battlefield nem a retard BR-ről szól...
Szerencsére. Persze a hókuszpókusz embereknek jó lesz, akik a Standard módokban nem tudnak érvényesülni...
Na jó, csak vicceltem!
-
laci12234
tag
sziasztok miért homályosak az emberek meg mikor célzok akor is a sárga cél kerest pixeles ?? pedig full hd és highon van minden fix 60 fps rx580 as vidi karival
-
redingitell
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Tökéletesen egyetértek!

-
kisza25
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
1,2,4
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Valahogy így van sajnos
Jó ez a mód a legjobb 4-es nyer vagy 1-es is lesz?
-
gyuribácsi88
addikt
Hát mivel téged nem, biztos másokat sem. Nekem pl a sima multi része számít retardált módnak, nem csak itt, cod-ban is. BR részben legalább van kihívás és menni kell, ha nyerni akarsz. Sima multiban meg a playerek 30%-a kempel egy tankban a pálya szélén, másik 30% kempel scout ként a pálya szélén, 30% ész nélkül rohangál, 10% meg azt sem tudja milyen rendezvényen van. BR módban ezeknek a nagy része free kill lesz, akinek meg több esze van mint egy marék száraz lepkének, nyeri majd a köröket és élvezi a játékot.
-
protegum
aktív tag
Tegnap esti játék azért megmutatta, hogy kell az a dedikált szerver. Jópáran összefutottunk egy szerveren.
-
EczkE
veterán
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Nekem 200 is eleg volt.

De a Firestorme-ot nagyon varom.

-
bul07
nagyúr
Amúgy tudjátok mi a vicces
Soha egyetlen egy Battlefield rész esetén se láttam ennyi maximális rangú embert

Tényleg röhej hogy a nyamvadt szintet nem tudják feljebb tolni
Nem azért mert számítana valamit , hanem hogy legyen legalább valami értelme hogy játszik az emberKépre, 30 játékosból csak 7db nem 50-es rangú
, és a 7ből is csak három 20rang alatti
Amúgy a túl oldalon is 28-ból 7 nem 50-es
-
-
protegum
aktív tag
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Pedig egyszerű. Hiába szeretem a pörköltet, azért egy héten keresztül csak azt enni... ugye. Ami az előző részeknél nem jött elő, az a bf1-től már jelen van a játékban. Most még a ts-en elszórakozik az ember a többiekkel, de azért régebben ez úgy történt, hogy "basszus, már éjfél, akkor még egy úccsó kört". Most meg csak az assigmentek tartják játékban az embert, ha éppen megvan, előfordul, hogy egy hétig nem indítom el a bfv-t. A bf1-et el se indítottam mióta megjelent a bfv. A rush modot is elbaszták, de legalább bonusként tele van fogalmatlan idiótákkal. Unalmas.
-
Bestspiler7
tag
ezt birom, haverom is mondja, hogy megunta a játékot és megkérdeztem tőle, hogy hány órája van benne?
"kb 500 óra, szoval kicsit unalmas már"
No komment
-
bul07
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Élettartam garancia simán lehet kevesebb mint mondjuk egy vállalt 5év
Mert
Élettartam garancia kb azt jelenti míg tudják cserélni raktárról ugyan arraTe hát ha ma lehetőséged van venni memóriát
1, 5év garancia
2, Élettartam garanciaÉn simán az 5évet választanám
Mert ha 1év múlva abbahagyják az adott széria gyártását és a készletek még kitartanak 1évig, akkor 2év garancia volt rá -
prokxy
veterán
Megnéztem én is a BR trailert, srácok, ez nagyon hangulatos, qrvajó, várós!

-
Ilyen olcsók most a memóriák?! Amazonon még jobb áron találtam, G.Skill AEGIS 3000Mhz 2x8GB csak 85 Euro most!
Amikor meg én vettem 2017-ben, akkor persze kétszer ennyibe került majdnem meg Amazonon is akár 2 hetet kellett várni még a 140 Euróba kerülő kitekte is. Én 140 Euróért szereztem be akkor, s még a legolcsóbban vettem a G.Skillek közül...Amúgy szépen felkúszott a Battlefieldek ára ahogy látom. De akkor tényleg érdemes lesni a dobozos verziókat, én eddig nem is nagyon figyeltem, most a Metrónál hallottam csak, hogy 12 ezer forintért már meg lehetett kapni dobozosan.
-
bul07
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam így alakult
Battlefield 3 Limited Edition 8.240 Ft (rendes ár dobozos)
Battlefield 3 Premium 49.99$ (Origin azonnal kell alapon)
Battlefield 4 + Premium 15.910 Ft (egyben, ilyen olyan kedvezménnyel dobozosan, előrendelve)
Battlefield 1 8.990Ft (ilyen olyan kedvezménnyel dobozosan, előrendelve)
Battlefield 1 Premium Pass 14.99€ (megjelenés után sokkal, akciósan Origin)
Battlefield V + Steelbook 11.999 Ft (dobozosan)Amúgy aki tervezet memóriát venni érdemes nézni az árakat, ma volt olyan pillanat hogy ez 17 551 Ft alá esett, 5hónapja még 24e Ft magasságában vettem(ilyen volt gépembe és ezért lett ilyen), lassan jó áron lesznek megint
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Hát nem hittem volna hogy ezt fogom mondani, de nagyon tetszik a trailer alapján!
Lehet mégis érdemes lesz fél áron beszerezni a játékot. Bár azért tartok tőle, hogy a cheaterek ellehetetlenítik a játékot...
akkor meg inkább ott az Apex, ami mégiscsak használ Easy Anti Cheatet. -
bul07
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Igen
De pont ezért én attól tartok hogy sokkal de sokkal kevesebb tartalom jön majd mint az előző részekhez
Pályák és új játékmódokat illetőenAmúgy BC2 megjelenése óta nem történt olyan mint most velem
Már annyira unalmas hogy kínomba a Single részével játszottam, úgy hogy volt internet (mert eddig csak akkor toltam a single-vel ha nem volt internet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lesztek?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A puska cső qurvára nem oda céloz ahova kell csak dísznek van