Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsolesz1885

tag

válasz Gainka #955 üzenetére

Véleményem 1,5 óra játék után:

Nagy nehezen bejutottam, nálam a menü szétesett, nem látom mire nyomok rá.
    Conquestet toltam az 64 playeres a Break/rush meg valamiért csak 48 player van.
    A hangok nagyon jók, a rombolhatóságból mintha egy kicsit visszább lenne véve. A karakter mozgása sokkal lomhább mint a 2042-be, így lassabb a játékmenet, nekem annyira ez nem baj de szokni kell. Pályából csak 3 van, ebből nekem a Cairo jön be a legjobban de a többi is elmegy. A TTK szerintem nagyon jó, nincs az hogy darálod az enemyt aztán te meg fekszel egy lövéstől. Gyors, érzésre nagyon fluid, kapja az enemy.
    Nagyon vicces amúgy az egész, kb senki nem ismeri a pályát futkosunk össze-vissza, de jó meccsek lettek belőle és amúgy meg lehet szokni a pályákat is relatív gyorsan. A fegyverek, kasztok még nekem ismerkedés alatt áll, de folyamatosan nyílnak ki a cuccok ahogy lépkedsz a szinteken felfele. Összességében szokni kell nekem még, de rendben lesz ez a gém.

Gépügyileg egy Ryzen 5 5600+ RX 6600 + 32GB rammal tolom FHD ultrán szépen viszi de levettem mediumra, FPS-t nem tudok mondani sajnos az Afterburner nem megy valamiért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés