Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Hidd el mindig ez a cél, csak sajnos kevésszer jön össze.
sixpak: Tudom, engem is zavar hogy tegnap is azt tapasztaltam boldog-boldogtalan sniper fegyverrel rohangászik az enemy csapatban.
Viszont az előző témára visszatérve rohadt dühítő hogy szerintem az rpg-n kívül egyik anti vehicle rakettya se éri meg, pedig tökre vártam hogy feloldjam őket azt hittem OP lesz, erre lassúak cserébe gyengék is. Viszont a pressure mine, na az tényleg OP ha az ember tudja hova érdemes lerakni. Rendre olyan jókat kuncogok, amikor látom, hogy egy egész sqaudnak sikerült ráhajtania :')
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont az előző témára visszatérve rohadt dühítő hogy szerintem az rpg-n kívül egyik anti vehicle rakettya se éri meg, pedig tökre vártam hogy feloldjam őket azt hittem OP lesz, erre lassúak cserébe gyengék is. Viszont a pressure mine, na az tényleg OP ha az ember tudja hova érdemes lerakni. Rendre olyan jókat kuncogok, amikor látom, hogy egy egész sqaudnak sikerült ráhajtania :')
FollowTheORI
IntelKiller7